Wat nu?

Author:
bangerikje123
Posted:
di, 10/29/2002 - 00:33
ik zit met het volgende

Ik heb op het moment 2 grijze vullingen en ben pas 19 jaar. De tandarts heeft vervolgens weer 2 gaatjes gezien en wil deze dus weer gaan vullen.
Ik vind die grijze vullingen geen gezicht en toen ik mijn tandarts vroeg naar witte vullingen zei hij dat hij die niet gebruikt op die plaatsen. Alleen bij de voorste tanden zou hij witte vullingen gebruiken.

Ik heb de resultaten gezien van witte vullingen en zou deze ook graag willen. Wat moet ik nu doen?


Het is trouwens toch niet normaal om op mijn leeftijd zoveel gaatjes te hebben. Ik snap er ook niets van ik poets mijn tanden 2 keer per dag zo een 10 minuten en ik eet zelden tot nooit snoep of iets dergelijks.


[ Dit Bericht is bewerkt door: bangerikje123 op 2002-10-29 00:34 ]
Moon

het is volgens mij niet leeftijdsgebonden of je veel gaatjes hebt of niet. Dat heeft meer te maken met de sterkte van je gebit.

Ik kan me goed voorstellen dat je witte vullingen mooier vindt, want dat zijn ze ook! Bij mij zijn aan het begin van het jaar amogaan (grijs) vullingen vervangen door witte, omdat er gaatjes onder zaten. Die witte vullingen zijn echt tien keer zo mooi.

Het lijkt mij toch dat jij zelf mag beslissen wat jij in je mond krijgt? Het zijn jouw tanden en kiezen en als jij witte vulingen wilt, dan moet dat toch kunnen? Jij moet t immers betalen (of je verzekering!)

Als jij echt witte vullingen wilt, zou ik dat gewoon nog een keer aangeven, ( desnoods je moeder meenemen als je weer gaat ofzo, laat hem dan maareens tegen twee mensen opboksen!) Als jij goed uitlegd aan je tandarts waarom, zou hij hoop ik toch wel toegeven???
Sterkte!
Groetjes
wo, 10/30/2002 - 19:15 Permalink