Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
vraag aan digitale tandarts | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
vraag aan digitale tandarts
rickvandervelde
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 9 maanden geleden
Geregistreerd: 09/12/2003 - 02:00
door rickvandervelde vr, 09/12/2003 - 16:12
#1

Een vraagje voor de digitale tandarts.
Sinds vorige week donderdag begon er een zeurende pijn ineen van mijn linker onderkiezen. Tot dat moment echter nog niets aan de hand. Tot afgelopen zondag ik in de avond geconfronteerd werd met een heftige pijn op die plaats die uiteindelijk uitstraalde naar mijn hele onder gebit. Maandag ochtend direct naar de tandart geweest na wat tikken op de kiezen en blazen met lucht o.i.d tegen die zere kies aan (wat overigens erg zeer deed) heeft hij de zilveren vulling voor een witte vervangen, dit zo minder pijn klachten moeten geven omdat witte vullingen minder kou, warmte en zoet geleiden. Toen de verdoving uiteindelijk uitgewerkt was ontstond er nog een veel heftigere pijn die constant aanwezig was. Op woensdag de tandarts weer gebeld, en deze verwees mij door naar de huisarts ivm met mijn verkoudheid op dat moment. De aanhoudende klachten zouden daar wel eens mee te maken kunnen hebben. Ben dus braaf bij de huisarts geweest maar deze zag niets vreemd in of aan mijn mond. Tandarts wederom gebeld wat nu te doen. Deze stelde voor om een wotel kanaalbehandeling te starten a.s maandag.
Nu komt mijn vraag uiteindelijk sinds de behanldeling heb ik eigenlijk doorlopend ibuprofen 400mg en paracetamol gebruikt ik merkte wel dat de klachten dan nagenoeg verdwene. Gisteren avond rond 10 uur heb ik de laatste combi van deze twee pillen ingenomen. Tot op heden heb ik verder geen klachten meer. Wat moet ik nu doen wel of niet wortel kanaalbehandeling ondergaan? A.S Maandag, ik zie er liever van af omdat een kanaalbehadeling volgens mij niet echt ten goede komt van je kies. Ter info, uit dit forum kan ik opmaken dat mensen die behandeld moeten worden aan hun wortels of zenuwen een kloppende pijn hebben, alsof je je hart zou moeten volen kloppen in je kiezen, dit heb ik echter niet gehad alleen een doorlopend zeurend gevoel die af en toe aanzette tot zeer hefige pijn
Wellicht kunt u mij adviseren over wat nu te doen.
Ik heb de topic nog maar een keer geplaatst want ik wil zsm iets weten wat te doen