vieze smaak en pijn na trekken verstandskies.

Author:
yaco
Posted:
do, 07/31/2003 - 03:51
vorige week woensdag is de verstandskies in mijn rechteronderkaak verwijderd. hoewel ik de behandeling zelf deze keer vond meevallen bleef ik flinke pijn in de wond houden. afgelopen maandag ben ik terug gegaan naar de kaakchirurg waar ze de wond hebben gespoeld met lauw water.er was geen abses aanwezig maar wel wat voedselresten. ik heb ook een krom spuitje mee gekregen zodat ik zelf kan spoelen nu.
en daar heb ik nou een vraag over. hoe vaak mag je dat spuitje gebruiken en mag je er redelijk hard op drukken? mag je het mengen met zout??
is dat smerige vocht wat zo nu en dan in je mond loopt afkomstig van de wond zelf of altijd van achtergebleven voedselresten in de wond.
want hoe ik ook spuit, ik krijg het niet weg. of misschien wel juist daarom. ik moet er misschien wel bij zeggen dat ik het roken niet heb gelaten.

graag reacties..


p.s zijn er meer mensen die spoelen met listirine?
janny1970

Hoi,

Het spoelen van de wond met het spuitje kun je het beste elke keer naar het eten doen en hier mag je best zoutwater voor gebruiken, maar je moet niet te hard spoelen maar rustig het spuitje leeg drukken, zolang het water wat je erin spuit niet helder is zou ik er mee door gaan.

Succes en groetjes
do, 07/31/2003 - 07:51 Permalink