Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Verstandskiezen getrokken, bloedingen | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Verstandskiezen getrokken, bloedingen
mma
Offline
Laatst gezien: 12 jaar 4 maanden geleden
Geregistreerd: 02/29/2008 - 19:32
door mma vr, 02/29/2008 - 19:39
#1

Mijn verstandskiezen zijn afgelopen dinsdag getrokken. Onderste zat goed vast en gaf zich niet snel gewonnen.. maar na 20 min. was het karwei geklaard. Helemaal geen pijn, ook niet na de behandeling! Alleen het blijft maar bloeden, niet hard, maar toch!
Hoelang mag zoiets doorbloeden, ik ben nu 3 dagen verder en het is nog niet gestopt. Het is niet veel, maar de wond zit nog niet dicht. Heb contact gehad met de kaakchirurg die ze verwijderd heeft, al woensdag. Hij gaf aan dat als het donderdag, de 2de dag niet gestopt was, het opnieuw gehecht zou worden. Echter donderdag opnieuw contact gehad, nu met een andere arts/assistent, deze hadden merkbaar weinig tijd en gaven aan tot maandag niet te spoelen. Ofwel tot maandag afwachten. Wat kan ik er aan doen om het te stoppen, gaasjes bijten en alles al vaker gedaan...