verstandkies trekken

Author:
weidevogels
Posted:
ma, 11/28/2016 - 10:05
Hallo,

Ben wegens angst al enkele jaren niet naar de ta geweest , ja dom dom dom , sinds een tijdje ga ik wel weer en ben bezig om mijn gebit weer op orde te krijgen! Heb al een kleine kies laten trekken, en gaatjes vullen. Nou moeten de verstandkiezen nog, heb een afspraak gemaakt bij de kaakchirurg en aangeven dat ik eerst alleen links boven verwijderd wil hebben , aangezien ik van de andere geen last heb, mag dat ?de assistente gaf niks aan , dus moet toch kunnen? Hopelijk kunnnen jullie mij een beetje moed inspreken en opbeuren!

Grt
Weidevogels
vV

wanneer er verwezen is ook voor onder is er zeer waarschijnlijk een goede reden voor. Namelijk voorkomen van erger. Geen pijn/last betekent niet dat er geen probleem is of om de hoek staat.
Laat de Kaakchirurg dus even uitleggen waarom het al dan niet verstandig is hem weg te halen, en wellicht onverstandig hem te laten zitten.
Je moet ook goed begrijpen dat wanneer er een keer wel problemen komen , en het blijkbaar iets is wat de tandarts niet zelf kan, je niet met de knip van de vinger aan de beurt bent bij de kaakchirurg..en er wellicht dus wel wat dagen last voorbijgaan voordat ingegrepen kan worden.
Niemand kan je dwingen hem weg te laten halen nu, maar of dat verstandig is is de vraag. Niet wat je wilt horen, maar sorry daar zit ik niet voor...
ma, 11/28/2016 - 13:10 Permalink