Verdoving allergie / angstaanval?

Author:
Jesc
Posted:
di, 03/15/2016 - 19:57
Hallo allemaal ik ben nieuw hier.
Ben een vrouw van 28 en last van paniekaanvallen.
Ik heb een jaar of 10 en nare ervaring mee gemaakt met een verdoving (adrenaline) waardoor ik een tijd niet ben geweest 2 jaar geleden heb ik het toch opgepakt en aardig wat gaatjes.

We begonnen met het trekken van een kies.
Ik kreeg 1 verdoving en ik voelde een stroomschok (zo ervaarde ik het) ik de linkerkant van mijn gezicht tot in mijn hoofd mijn gezicht trok aan een kant wit weg ik zag slecht en mijn hart ging tekeer ik trilde en het voelde echt of ik dood ging.

Nu hebben ze een half jaar terug en wkbh uitgevoerd met de verdoving citanest.
Dat ging opzich wel redelijk maar ook werd ik misselijk en had ik het idee dat mijn lichaam het niet kan verdragen. (Overigens en halve spuit en ik voel als niets meer van de behandeling)

Tot 2 weken terug een vrij diep gat waar ook weer een verdoving voor nodig was.. ik kreeg citanest ingespoten en meteen voelde ik me heel erg rot misselijk geluid viel weg zware hartbonzen trillen en zicht werd aan een kant wazig. . Dat heeft tot de avond geduurd we zijn ook niet verder gegaan met de behandeling. . Nu moet ik morgen weer .. iets in mij zegt dat ik het niet kan verdragen ik gaf al aan dat ik last van paniekaanvallen heb maar deze symptomen zijn zo anders ..

Ik heb totaal geen angst voor de naald/behandeling ect maar zodra het spul is ingespoten word ik zwaar beroerd en voelt het of ik een hartaanval of zo krijg. .

Kan dit van de verdoving citanest?

Ik heb ooit de bijsluiter mee gekregen en daar stond in dat bij het raken van een bloedvat (overdosering) ademstilstand/hartstilstand kan voorkomen.

Dat wil ik dus natuurlijk niet .. weet iemand wat ik nu moet doen? Ik ben ten einde raad ik wil niet meer dat nare gevoel maar ik wil ook een goed gebit.

Overigens ga ik er echt kalm heen mogen ze spuiten maar zodra de vloeistof binnen komt kom ik in die achtbaan van angst en bijwerkingen.

Bedankt voor het lezen.

Mvg jesc