Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Volgende week gaat tandarts.nl live met een compleet vernieuwde site! Sneller, makkelijker en completer.
Verdoving | Tandarts.nl
2 berichten / 0 nieuw
Verdoving
Annika83
Offline
Laatst gezien: 11 maanden 2 weken geleden
Geregistreerd: 10/19/2019 - 11:54
door Annika83 za, 10/19/2019 - 12:11
#1

Hallo,

Afgelopen maandag ben ik bij de tandarts geweest en heb ik verdoving gehad. Hij heeft hem in de achterkant van mijn mond gezet waar je de kaak mee open en dicht doet. Nu heb ik sinds de verdoving is uitgewerkt daar een behoorlijke continue zeurende pijn. Als ik moet gapen of als ik mijn mond open doe om te eten, krijg ik een pijnlijke stekende pijn. Is dit normaal door een verdoving???? Doordat er boven en onder een gaatje zet, heeft hij hem daar gezet en bij het zetten deed het al erg pijn. Waar de gaatjes zijn gemaakt doet geen pijn.

Mvg Annika

Dat kan inderdaad een poosje
afbeelding van Lieneke
Lieneke
Offline
Laatst gezien: 1 uur 43 sec geleden
Geregistreerd: 01/18/2003 - 01:00
door Lieneke ma, 10/21/2019 - 11:36

Dat kan inderdaad een poosje vervelend zijn. Probeer het te ontlasten, dus probeer je mond niet te ver open te doen. Wellicht heb je het ook wat overbelast door het openhouden. De pijn moet geleidelijk aan minder worden. Gun het minstens twee weken. Neemt het niet af of neemt het toe, bel dan je tandarts.