Slecht gebit. Kunstgebit of implantaten?

Author:
pietpaniek40
Posted:
wo, 07/26/2023 - 22:27
Toch weer even een vraag. Zoals eerder al gezegd. Ik heb echt een slecht, verwaarloosd gebit. Mijn getrokken hoekkies rechtsboven is nog niet hersteld. Maar mijn linkerhoekkies moet getrokken worden. Rechtsboven heb ik nog maar 1 kies, achter. En onder heb ik zowel links als rechts alleen nog maar mijn kleine hoekkiezen. Mijn tandarts wil nog 2 kiezen linksboven trekken, de ene moet wel, zwaar verrot en afgebroken. De ander, geen idee? Ik vertrouw de tandarts.

Hij wil een gedeeltelijke prothese. En dan uiteindelijk een volledige. Ik ben niet zo enthousiast. Ik wil natuurlijk een keurig en functioneel gebit maar ik lees veel ellende over kunstgebitten, plus ik ben met 40 jaar nog jong.

Dan zit ik met implantaten. Dat is natuurlijk hartstikke duur maar dat zou ik in etappes misschien kunnen doen, maar ik heb heel veel angst. Zijn implantaten erg pijnlijk om te plaatsen? En is het ook geschikt als je heel veel kiezen mist?
Tandarts_Richa…

Als de verdoving goed geplaatst is voelt u dat men bezig zijn maar verder geen pijn. Ik heb bij een client die een boven gebit had 8 implantaten geplaatst met een vast geschroefd 10 delig brug erop. Nu 13jr verder en hij vindt het nog steeds zijn beste investering waar hij 10 jaar voor heeft gespaard.
do, 07/27/2023 - 22:50 Permalink