Problemen naar trekken verstandskies HELP!

Author:
jorantje
Posted:
di, 03/12/2019 - 21:10
Ik heb afgelopen jaren veel meegemaakt met mijn gebit. Vorige week woensdag is mijn laatste verstandskies linksonder getrokken, zat geen ontsteking maar had diverse andere klachten zoals een trekkend gevoel en oorpijn. Misschien ben ik te vroeg met iets te plaatsen (ben een hypochonder persoon ) maar doe het toch omdat ik volgende week ga emigreren voor een jaar naar Portugal.

De buitenkant van de wond (bij mijn tong) is ontzettend gevoelig, het voelt alsof er een lange splinter in zit. De locatie heb ik in het rood aangeduid, het gevoel van de splinter is nog groter dan de wond zelf. De kaakchirurg heeft nogal lopen trekken aan mijn verstandskies, wat zou dit kunnen zijn ? voel verder geen uitstulpingen.

Het 2e waar ik mee zit is de binnenkant van de wond, nu heb ik kennelijk geen bloedprop meer dus zit ik hier nu tegen kaakbot aan te kijken. Heb er 1 maal op getikt maar dit was vrij gevoelig. Kan dit geen kwaad dat het zo open en bloot ligt ? Of is het de wortel van de kies ernaast ? De kies ernaast is helaas wel gevoelig geworden als ik erop tik, zit ook een vulling in.


Ik gebruik sinds paar dagen perio-aid 2 maal daags, het is geen vreselijke pijn maar vooral heel zeurig dat ook nog doortrekt naar mijn oor.

Hopelijk is mijn verhaal een beetje duidelijk geworden. Afspraak bij tandarts is al gemaakt maar ben benieuwd wat jullie bevindingen zijn.
Attach