pijn en wond na trekken trekken verstandskies

Author:
silverlady
Posted:
di, 07/15/2003 - 14:28
12 dagen geleden heb ik mijn verstandskies laten trekken (hij is gesneden)en ik heb er nog steeds last van. de tandarts heeft het vorige week schoon gemaakt, maar het blijft pijn toen. Ondanks de spoeling (corsodyl en waterstofperoxide). het gat groeit ook helemaal niet dicht, en het tandvlees om de tand ernaast zit los. de tandarts zegt dat ik me weinig zorgen hoef te maken, maar dat doe ik eigenlijk wel, vooral omdat de wortels van de andere tand misschien gaan rotten. heeft iemand dezelfde ervaringen? Stel ik me nu heel erg aan? en hoe lang duurt het voordat dat stomme gat dicht zit?
Sabrina

Hoi,

Bij mij was dan wel geen verstandskies getrokken maar een gewone kies. Het heeft 4 maanden geduurt voordat het gat helemaal dicht. Ik heb ook gehad dat me tandvlees los zat om me andere kies waar naast hij getrokken was. Dit groeit vanzelf wel vast het is best een raar gevoel maar je moet er niet teveel aann zitten.
di, 07/15/2003 - 18:20 Permalink
yaco

bij mij is in november een verstandskies linksonder verwijderd en dit gat heeft toch wel een half jaar nodig gehad om dicht te groeien. en het is nu nog een heel klein gaatje.
di, 07/29/2003 - 07:30 Permalink
silverlady

Hoi, bedankt voor je reacties! Het bleek dat het bot tussen de twee kiezen ook was verwijderd. Vandaar het losse tandvlees. Het kong nog wel een jaar duren zei de andere tandarts. Maar dan is het ook weer helemaal glad.
wo, 07/30/2003 - 17:25 Permalink