Overgevoelige kies & Hoofdpijn

Author:
sanne1987
Posted:
ma, 01/11/2010 - 17:39
Hallo allemaal,
Heeft iemand tips voor, of herkenning in mijn verhaal? ->

Al 2,5 jaar lang heb ik last van één kies (linksboven) en daarbij heb ik heel veel hoofdpijn. Zo is het ook begonnen: met hoofdpijn die steeds erger werd en daarbij de extreem gevoelige kies.
Omdat mijn tandarts destijds geen ontsteking kon vinden wilde ze niet behandelen en heeft het 7 maanden geduurd voordat ik een wortelkanaalbehandeling kreeg.

Dat verlichtte de gevoeligheid van de kies: ik kon weer drinken/warm eten en normaal mijn tanden poetsen. Wel heb ik 1,5 jaar aan de rechterkant van mijn gebit gekauwd - achteraf een slechte beslissing!

Maar de gevoeligheid aan de kies hield aan. Soms was het zo erg dat ik hem er het liefst eigenhandig uit wilde trekken! De hoofdpijn, die ik nu nog dagelijks heb, is een soort van spanningshoofdpijn: hij zit alleen aan de linkerkant van mijn hoofd en wisselt van stekte. 's Avonds heb ik er het meeste last van.

Inmiddels ben ik 2.5 jaar, drie wortelkanaalbehandelingen en een plastic nachtbitje verder en het breekt me helemaal op. Ik heb zo veel last van met name de hoofdpijn dat die kies me gestolen kan worden, hoeveel geld er ook in is gaan zitten.

Wie is (ervarings)deskundige en kan mij helpen? Misschien een geheel nieuwe medische inslag; alle hulp is meer dan welkom. :-)