Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Onsteking en hevige pijn | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Onsteking en hevige pijn
odettexx
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 7 maanden geleden
Geregistreerd: 11/30/2016 - 06:56
door odettexx wo, 11/30/2016 - 07:11
#1

Hallo,
Sinds zaterdag heb ik hevige pijn rechts onder. De pijn is op dit moment zo erg dat ik er gister door moest hyperventileren. Volgens de tandarts is het ontstoken tandvlees rondom mijn verstandskies. Ze wilt ze er nu ook alle 4 uit hebben zodat die onstekingen stoppen. Nu kan ik pas 15 December bij de kaakchirurg terecht en ben ik bang dat ik 2 weken met hevige pijn rond loop.
Ik spoel met waterstofperoxide en mijn tandarts heeft me antibiotica gegeven tegen de onsteking. Ik heb namelijk een auto-immuun ziekte (S.L.E) dat ontstekingen opwekt. Ik ben met mijn ziekte echt wel pijn gewend en loop er dagelijks mee rond maar de pijn die ik nu in mijn mond heb is niet te harde.
Ik ben als de doods voor tandartsen en het idee van een verstandskies laten trekken maakte me zo bang dat ik niet kon slapen, maar met deze pijn lig ik liever vandaag dan morgen nog in de behandelkamer.

Heeft iemand tips wat ik kan doen want op dit moment weet ik het echt niet meer en wil ik gewoon van die pijn af.