ojee, ik moet weer :(

Author:
ganesha
Posted:
ma, 02/17/2003 - 12:38
Ja , ik moet het af laten maken waar hij vorige week mee begonnen is.
Met helse pijnen kwam ik op de stoel te liggen. Hij heeft geboort, er een soort van desinfecterend iets ingedaan , naar zijn zeggen en wat gaat hij morgen doen?? er zitten noodvullingen is, wordt het nu een wortelkanaal of kan her ook nog wat anders gebeuren. Ik heb best wel pijn gehad nadien maar dat welrdt elke dag minder. Toch als ik er echt brood op kauw of iets heel kouds komt er langs, heb ik meteen last.
Een zeurende pijn en als ik dan een pijnstiller inneem komt de pijn niet meer terug. Heel vreemd...misschien zit dat tussen mijn oren.

maar goed, inmiddels weer angst voor de spuit opgebouwd..bbrrrrrrrrrrrrrr wish me luck:)

[ Dit Bericht is bewerkt door: ganesha op 2003-02-17 12:39 ]
Moon

Sorry... zit echt helemaal niet op te letten. Ik lees je bericht gewoon maar half! Nou ja.. je bericht wel helemaal gelezen, maar morgen aangezien als dat je het gisteren had geschreven.....

Wat gaat de tandarts morgen doen.... Hij maakt de kies weer open (noodvulling eruit met de boor... sorry.. kan het niet mooier maken!) dan vult hij je kanalen op zodat evt. ontstekingen zich geen weg meer kunnen banen door je kanalen en dan maakt hij de kies weer dicht met een definitieve vulling.

Schrik niet! Bij mij werd er een blauw schermpje over mijn kies gedaan, dit te berscherming van je kies, want dan kunnen de baccillen er niet meer bij. Het is geen prettig gevoel, maar het is zo voorbij. Denk half uurtje (bij mij tenminste wel!)

Sterkte (nogmaals!!!)
Groetjes Monique
ma, 02/17/2003 - 19:19 Permalink
ganesha

Ha die lieve Moon toch, als het zo is als jij verteld , ben ikal lang blij.
Ik vrees echter zelf de kanaalbehandeling. Geen idee, gewoon uit de ijle lucht gegrepen.
Ik zal het hier later even vertellen,bah...eeerst er weer naar toe. En wat ben ik dan altijd errrrrrrug, verzin van alles om niet te hoeven. Maarja, ik ben groot en weet beter :wink: Ik ga nu maar.....
Spreek je alter en bedankt dat je toch maar mooi weer die moeite neemt om te antwoorden. Top:)

[ Dit Bericht is bewerkt door: ganesha op 2003-02-18 09:03 ]
di, 02/18/2003 - 09:03 Permalink