O jee, een zenuwbehandeling...

Author:
Anneli
Posted:
do, 10/03/2002 - 09:34
Ik heb me afgelopen week eindelijk maar weer eens naar de tandarts gedirigeerd. Afgezien van een hoop tandsteen zat er ook een diep gat onder een oude vulling. Dat wordt dus een wortelkanaalbehandeling. Nu heb ik hier al die horrorverhalen gelezen... mijn tandarts verzekerde me echter dat het vrijwel pijnloos is. Enigzins troostend is ook dat m'n tandarts in wortelkanaalbehandelingen is gespecialiseerd. Nu ben ik echter in al mijn schrik vergeten te vragen hoe ik me het beste voor kan bereiden, want ik moet twee uur in die stoel zitten. Iemand tips?
Moon

bij mij duurde de 1e bahndeling 45 minuten en de tweede ook. 2 uur... jeetje. Mijn collega zou tegen mij zeggen dat ik de tafel van 27 moet gaan oefenen!!!
Denk aan leuke dingen, (vakantie, verjaardag, je nieuwe lover, hoe je je lover kan verleiden... als het maar aan andere dingen dan de tandarts is!) en dan is het vast heel snel voorbij!
Sterkte!
do, 10/03/2002 - 19:15 Permalink
lienos

Hoi,
Wees blij dat jouw tandarts het op tijd ziet.Mijn (vorige)tandarts maakte nooit foto's ofzo.Ik kreeg dus een zenuwontsteking,...je weet niet wat je meemaakt...Heb 2 kinderen gekregen,maar dit sloeg alles.Had die sukkel nou maar een foto gemaakt dan had ie gezien dat er een ontsteking zat.Jaar daarop weer het zelfde liedje,andere kies.Nu heb ik een goede tandarts die wel foto's maakt.Die vorige is inmiddels gestopt(heel wat ellende achterlatend bij veel patienten)Doe dus maar die zenuwbehandeling,wordt verdoofd,en je bespaart je een hoop ellende.Succes
wo, 10/09/2002 - 21:22 Permalink