Nog steeds last van mijn kaak na wortel behandeling

Author:
Rene
Posted:
di, 04/23/2002 - 00:29
Ik ben vorige vrijdag met veel angst en pijn naar de tandarts geweest, want ik had last van mijn kaak. Het begon met pijn aan mijn snijtand bovenrechts even later kreeg ik last van mijn achterste verstands kies.
Hij heeft op alle tanden rechts getikt en ik voelde niks,dus heeft hij een foto gemaakt en zag hij dat mijn 2e snijtand ontstoken was?
heeft me een wortelbehandeling gegeven (voelde gelukkig niks) en heb 3 dagen lang nog steeds dezelfde pijn gehad als voor de behandeling,vandaag werd ik wakker en had ik pijn aan mijn onderse snijtand (nog niks aan gedaan) en als ik hierop druk voel ik pijn naar mijn achterkaak gaan (kan niet bijten) ik ging kijken in de spiegel en zag dat er een barst bijna door het midden van deze snijtand loopt. Wat kan hier nog aan gedaan worden wandt laast had ik een kies links voor de verstands kies ook gebarsten en deze was ook ontstoken die heeft hij getrokken waardoor ik nu nog amper links kan kauwen door de lege ruimte (de wortels van deze tand zaten onder de andere tanden en moest deze in stukjes eruit gehaald worden ).

Dus veel plezier heb ik niet met mijn tanden ze zeggen dat ze bros zijn.

Dus mijn vraag is kan er een stift geplaatst worden bij die kies? zo ja. is het plaatsen van zo'n titanium schroef pijnlijk ?

Wat kan hij nog doen als de geheele snijtand doormidden is?

Is het normaal met die pijn naar de kaak toe
was echt constante pijn en de zwaarste pijnstillers die ik had werkten niet.

en heeft de tandarts zich soms vergist en is de onderste hoektand de boosdoener

P.S. mijn angst komt doordat ik bij mijn vroegere tandarts in 1 keer alle 6 mijn voortanden boven vervangen werden door kronen (duurde bijna 8 uur) wat zeer pijnlijk was en ik zelf nooit durf te klagen over de pijn .

Alvast bedankt voor het lezen, mischien kunt u me informeren en antwoordt geven op 1 van deze vragen.
de digitale tandarts

Het is heel moeilijk zijn om te beoordelen waar deze pijn vandaan zou kunnen komen.

In verleden is er bij u uitgebreid tandheelkundig werk verricht met als gevolg dat u enige angst voor de tandarts heeft gekregen. Momenteel spelen er waarschijnlijk een aantal problemen in uw mond, welke u ook klachten geven.

Ik kan u aanraden uw mond uitgebreid te laten bekijken en onderzoeken. Bij het negeren en wegblijven zal de angst meestal groter worden en tevens de tandheelkundige problemen ook.

In uw specifieke situatie kunt u beter aan uw eigen/nieuwe tandarts vragen wat de problemen en de mogelijke oplossingen daarbij zijn.

Heel veel succes.
vr, 04/26/2002 - 12:18 Permalink