Natrium Hypochloriet

Author:
Yvsan
Posted:
zo, 02/16/2003 - 12:59
Geachte digitale tandarts,

Ik heb afgelopen maandag (10-2) een wortelkanaalbehandeling gehad (in verband met een breuk in mijn vulling), helaas is hierbij iets mis gegaan.

Bij het schoonmaken van de kanalen is natrium Hypochloriet via de wortels mijn kaak (+ holtes) binnen gedrongen, dit gaf heel veel pijn aan luchtwegen, oren en vooral keel. Nu, bijna een week verder is de pijn in de kaak onveranderd (ondanks pijnstillers en een antibiotica kuur) ook in mijn oren zit een rare druk. Morgen vliegen wij naar Egypte, voor 10 dagen, kan de ontsteking in mijn kaak erger worden als wij op grote hoogte vliegen? Ik hoop op een spoedige reactie.

Alvast bedankt!
janny1970

Hoi,

Kun je morgenvroeg je eigen tandarts dan niet even bellen, lijkt me verstandig namelijk om het hem of haar voor te leggen.

Sucses en fijne vakantie.

Groetjes, Janny
zo, 02/16/2003 - 19:02 Permalink
Music Girl

ik zou ook inderdaad even langs je tandarts gaan, dan ben je in ieder geval zeker van je zaak, en kun je met een gerust hart naar Egypte vliegen!!

Groetjes MG
zo, 02/16/2003 - 19:20 Permalink
de digitale tandarts

Doorgeperste hypochloriet kan vrij lang klachten veroorzaken.

Helaas heb ik een keer meegemaakt dat iemand twee weken daar goed last van had, gelukkig waren de ergste klachten wel in het begin en werd het langzaam minder.

Het afzeggen van een al geboekte reis, lijkt mij heel vervelend. Overleg met je tandarts of de klachten inderdaad al enigzins aan het minderen zijn, zodat je mogelijk toch kan gaan.

Sterkte!
zo, 02/16/2003 - 22:09 Permalink
de digitale tandarts

Laat morgen de situatie nog beoordelen door je tandarts.
Helaas kunnen de klachten inderdaad lang aanhouden.
Ik hoop je toch een prettige vakantie te kunnen toewijzen.
Met vriendelijke groet.
zo, 02/16/2003 - 22:15 Permalink