na een week nog steeds pijn

Author:
D.J.
Posted:
ma, 05/26/2003 - 19:23
Hoi,

een week geleden zijn mijn verstandskiezen aan de linkerkant getrokken. Op zich viel die ingreep wel mee. Ook daarna was de pijn, weliswaar met de oplospijnstiller die ik van kaakchirurg mee kreeg, goed te houden. Maar inmiddels ben ik een week verder, zijn de pijnstillers op en heb ik nog steeds pijn. En dat terwijl ze in de folder van het zieknhuis zeiden dat het na een dag of vier toch wel over was. In het begin dacht ik dat het voelde alsof iemand aan mijn gebid stond te trekken, maar inmiddels weet ik eigenlijk niet meer waar het nu eigenlijk zeer doet.
Is het normaal dat je na een week nog last heb of moet ik me zorgen gaan maken?
Caro

als ik jou was, zou ik even contact opnemen met desbetreffende die je behandeld heeft, volgens mij is dit niet echt goed...maar dat je op zijn minst even laat kijken, kan zijn dat er iets ontstoken is geraakt..

succes Caro
di, 05/27/2003 - 10:37 Permalink
de digitale tandarts

Mocht je een verstoorde wondgenezing hebben, dan kan het verstandig zijn om er door de behandelend arts naar te laten kijken.

Mogelijk dat hij/zij ook wat tips of mogelijk een spuitje kan geven om de wond schoon te houden
zo, 06/08/2003 - 12:59 Permalink
daan33

vraagje......is de pijn nog lang gebleven ??....kamp namelijk met hetzelfde probleem.....hoewel jij er nu wel vanaf bent hoop dat hoor ik graag wat jij erna gedaan hebt.....kaakchirurg weer gebeld etc ?.....gr. daan
wo, 07/02/2003 - 19:17 Permalink
zusje

bij mij is maandag een verstandskies getrokken en nog heb ik er met name 's avonds en 's nachts pijn. maar ik kan niet goed localiseren waar deze zit. heb er ook al antibiotica in gekregen.
zo, 07/06/2003 - 20:32 Permalink
Sabrina

Hoi,

Ik bene cht blij dat mijn verstandkies goed doorgekomen is en genoeg ruimte heeft. Me tandarts zei dat ie hem laat zitten omdat de verstandkies genoeg ruimte heeft.Ik ben hier heel erg blij mee. Vooral als ik lees over dat erg veel pijn is na het trekken van de verstandkies.
di, 07/08/2003 - 11:12 Permalink
yaco

sabrina. bij mijn zijn 2 verstandkiezen die wel goed waren doorgekomen in mijn boven kaak gewoon getrokken door de tandarts (door ruimtegebrek in mijn kaak) maar dit was niet zo pijnlijk hoor. maar zoals in de beneden kaak waar ze niet doorgekomen waren en dus weggesneden/geboort/geslepen en gebroken. dat was/ en is want ik ben net geweest erg pijnlijk omdat daar toch wel redelijk veel geweld bij komt kijken.
zo, 07/27/2003 - 17:29 Permalink