Morgen: minstens 1 gaatje

Author:
FredegarL
Posted:
di, 12/10/2002 - 18:04
Heb voor morgen een afspraak gemaakt omdat ik bijna zeker weet dat ik in 1 kies een gaatje heb. Het rare is dat ik de laatste keer dat ik bij de tandarts was ook al wat last had van die kies,maar toen zat er volgens hem (en volgens de röntgenfoto) niets. Ergens hoop ik hier morgen ook op maar gezien het feit dat ik er meer last van heb gekregen vrees ik het ergste. Dit zou mijn eerste gaatje worden. Weet niet wat ik me bij dat boren voor moet stellen................
FredegarL

Ja, maar niet op de plaats waar ik dacht dat ie zou zitten. Dacht in een kies. Bleek alleen maar een heel klein gaatje in een voortand te zitten. Met de kies is volgens de tandarts niets mis, maar hij is wel errug gevoelig!
ma, 01/06/2003 - 17:37 Permalink
Music Girl

Hoe was het boren?
Was het mee/tegen gevallen?

ik heb al anderhalf jaar het idee dat ik een gaatje in mijn kies heb en ieder half jaar ga ik op controle en ieder half jaar komt zegt de tandarts dat alles goed is!!

Is er een bepaalde manier van controles doen bijv. door de handelingen in een bepaalde volgorde te doen???
hij gebruikt bij mij nooit lucht/haakje o.i.d. alleen een spiegeltje!!

ik hoop dat jullie antwoord kunnen geven op mijn vragen!!!

Groetjes MG
ma, 01/06/2003 - 18:51 Permalink
juultje16

Ik denk dat hij gewoon eerst wil kijken of er iets is, ziet hij iets, dan komt hij met dat haakje, dat doen wel meeer tandartsen.

Heb je al wel eens gaatjes gehad?
Als je vragen over boren,ben ik de juiste persoon, want ik heb al 10 gaatjes gehad

groetjes Juultje
ma, 01/06/2003 - 22:17 Permalink
FredegarL

Hey Music Girl

Als je tandarts al een aantal keer heeft gezegd dat er niets zit dan kun je hem het beste maar geloven. Het is eigenlijk hetzelfde probleem als waar ik deze topic mee begon; bij mij was er ook een kies die inmiddels al twee jaar behoorlijk gevoelig is. Omdat ik inmiddels verhuisd ben van Rijen naar Groningen hebben er al twee tandartsen naar gekeken en ze zeggen allebei dat er niets zit.
Wat dat andere gaatje betreft; het viel bij mij op zich wel mee. Het was even een hoop geluid, ik voelde wat druk op m'n tand en toen was het al weer klaar. Natuurlijk heeft het wel meegespeeld dat het maar een klein gaatje was, maar als ik jou was zou ik me er verder niet al te veel over druk maken. Da's zonde van je tijd joh! En je wordt er ook alleen maar nerveuzer van! Veel succes ermee!

Greetz,
FL
di, 01/07/2003 - 02:19 Permalink