Mijn WKB - Part two!

Author:
Ludwig
Posted:
di, 07/26/2005 - 21:43
Vorige week het eerste, vandaag dus het tweede deel van mijn WKB.
Na het verwijderen van de noodvulling heeft de TA nog wat geveild in de drie kanalen. Echter, beduidend minder dan vorige week. Ik lees hier immers (maar dat kan natuurlijk verschillen) dat de tweede zitting veel langer duurt dan de eerste.
Na het veilen dus het schoonmaken met chlooroplossing, wat zeer zorgvuldig gebeurde.
En toen ging hij naar binnen met een hoop dingen waar ik niks van snap: het leken wel pluisjes of zoiets. Die werden in de kanalen gepropt en er even later weer uitgehaald; en dat herhaalde zich enkele keren.
Daarna begon waarschijnlijk het vullen van de kanalen. Vergis ik me als ik meen dat de TA daarvoor iets heets gebruikte? (heet of halfgesmolten rubber of zo) Want ik hoorde eerst achter me het geluid van een gasbrandertje en er ging iets in mijn mond dat rookte. Bovendien raakte de TA in een kleine onvoorzichtigheid er even mijn lip mee aan. AUWW!
Maar het verliep verder allemaal gesmeerd hoor! Gelukkig kreeg ik verdoving; hij kent me ondertussen...
Even daarna was het klaar. Nou ja, volgende week nog ff controleren en de kies definitief sluiten. Is dit gebruikelijk? Ik bedoel: hij had het ook vandaag ineens af kunnen maken...
Ik heb dan gevraagd naar de stevigheid van het element en de TA zei idd. dat zonder pulpa de kies nogal verzwakt is, en dat er altijd nog stukjes van kunnen afbreken.
Hij zei ook dat ik de komende dagen last kon hebben bij het kauwen met de tand, maar dat dit met een week of zo moest overgaan. Nou, dan laat ik liever de kies zo nog een week rusten zonder hem te belasten. Hij had het over een 'wondje' in de kies, ter grootte van een speldenkop. Wat voor wondje is dat dan, als de zenuw toch verwijderd is?
Hoe moet ik me anders deze kauwpijn voorstellen? Zijn het net diezelfde enorme pijnscheuten als die van een stervende zenuw?
Op dit moment heb ik echter omzeggens geen napijn en de verdoving is er toch al twee uur uit. Blijft dit zo of kan die napijn alsnog opduiken vannacht of morgen?
Alvast dank voor jullie reactie!