kerkrade??

Author:
marjon71
Posted:
vr, 10/31/2003 - 16:57
25 juni voor een narcosebehandeling in kerkrade geweest. lange tijd door mijn hele gebit heen pijn gehad. even was de pijn weg, maar sinds een tijdje rechts boven in mijn mond weer enorme pijn gehad. pijnstillers hielpen niet en ik ben dus uiteindelijk vanochtend bij mijn reguliere tandarts geweest. die concludeerde een fikse ontsteking onder de wortelpunt. er zat een grote composietvulling in die kies en daaronder dus die ontsteking. ik heb een wortelkanaalbehandeling gehad en............ ik heb er na de verdoving absoluut niets van gevoeld. ik ben nu zo blij!! wie weet kom ik helemaal van mijn angst voor de tandarts af. de tandarts zei wel dat hij eigenlijk vond dat kerkrade dit zou moeten oplossen, omdat hij nu met "de gebakken peren" zat, maar hij heeft mij gelukkig toch geholpen en...............de pijn is weg!!!!!!!!!!
pippy1970

hoi
was dat kerkrade zn schuld dan dat die ontsteking er is gekomen??
ik moet er namelijk volgende week heen. en ben nu ontzettend bang.. zit niet te speingen om meteen naar een gewone tandarts te moeten.
groetjes pippy
ma, 11/03/2003 - 08:21 Permalink
marjon71

mijn reguliere tandarts zei tegen mij dat hij eigenlijk vond dat ik hiermee terug zou moeten gaan naar kerkrade. dus of dit door de behandeling die ik daar ondergaan heb is gekomen, is mij niet geheel duidelijk.........
di, 11/04/2003 - 00:33 Permalink