kanaalbehandeling in kies, moet voor de vierde keer terug

Author:
linetkok
Posted:
do, 03/03/2011 - 22:53
hallo

ik heb drie weken geleden een pijnlijke kies gekregen. De tandarts startte een zenuwbehandeling. Ik zou twee weken later terugkomen om t af te maken. Na drie agen ging ik al terug vanwege erge pijn met bijten.

weer open gemaakt, gespoelt, foto's gemaakt ed. en niet afgesloten. Alleen noodvulling. Vandaag weer terug om t af te maken. Ik had nog steeds gevoeligheid met bijten, poetsen en ik voelde electrische, pijnloze, stroompjes in die kies. Dus weer opengemaakt, gespoelt, kanaal gemeten, foto's gemaakt, noem t maar op. Ik heb een uur gelegen.

Uiteindelijk weer niet afgemaakt, nu eerst antibiotica. moet na een week weer terug. ik heb liever dat e kies getrokken wordt.
Ik heb nu al 3 keer daar gelegen voor 1 klein kiesje. Natuurlijk is t beter als de kies behouden wordt maar hoe ver kan de tandarts gaan? Toch weer elke week die verdoving, en dat gevrot in die kies. Is at nou wel goed voor zo'n kies???

en weet iemand wat die electrische stroompjes zijn? ze doen geen pijn maar ze tikken. de zenuw lijkt mij er toch echt wel uit....