Hoe heten die dingen

Author:
Marijke85
Posted:
vr, 12/21/2018 - 17:52
Hallo! Afgelopen maandag heb ik een kies laten trekken en de tandarts heeft toen 2 van die stokjes of prikkers of wat zijn het? in het gat gestopt. Maar hij heeft er verder niks over gezegd. Waarvoor zijn die en moeten die blijven zitten, lossen ze op of moeten ze eruit?
Hij heeft trouwens ook mijn tong geraakt met verdoven en die tintelt nu nog steeds... kan ik daar nog wat mee? Want ik lees alleen maar dat het maanden kan duren voor dat weg is..
icecub

Die stokjes / prikkers zijn mij niet bekend. Wat betreft de verdoving van je tong kun je, zodra je er aan toe bent, het beste wat aan lichaamsbeweging doen. Dit brengt de doorbloeding beter op gang waardoor de verdoving sneller uitwerkt. Uiteraard helpt het ook om niet te roken en niet door een rietje te drinken. De zuigende beweging kan risico's met zich meebrengen voor het bloedpropje dat in de kies zit.

Mocht het je een beetje gerust stellen: Ze hebben bij mij zeker al een stuk of 12 kiezen getrokken waarbij mijn tong vaak genoeg verdoofd is geraakt. Tot nu toe was het de volgende dag gewoon weg met soms nog een lichte tinteling die binnen 2 a 3 dagen ook weg was.
vr, 12/21/2018 - 18:07 Permalink