Help! Vraag, ik begin in paniek te raken!

Author:
ibrilman
Posted:
ma, 09/01/2003 - 15:49
Hier dus nogmaals een vraag over hechtingen. Ik kreeg net een gek idee in mijn hoofd, met als gevolg dat ik helemaal in paniek zit te raken. Ik zit hier inmiddels te trillen als een rietje.
De knoopjes van de hechtingen begonnen dit weekend wat te bewegen. KAN HET ZIJN DAT DIT HETZELFDE AANVOELT ALS EEN TAND DIE LOSZIT???????? De 2 bewegende knoopjes onderin kan ik ook met mijn tong bewegen, aan beide kanten voelt het als een 'klein stukje'. Kan een hechting (knoopje) ook anders aanvoelen als 'draadjes'? Kan het ook voelen als een 'stukje', net als een stukje eten o.i.d.????
Kan het zijn dat ik dat voel? Het leek me toe dat ik vorige week met tandenpoetsen een klein stukje van de hechting eruit ging. Het is net alsof wat ik had voor de operatie, dat een kies aan de achterkant was afgebrokkeld tot net aan het tandvlees, dat het is of ik zo'n klein 'stukje' voel. HELP, wat is dit???? Het is zeker niet zo dat een kies ineens helemaal is afgebrokkeld op een klein stukje na. Het is aan de binnen- en buitenkant van de kies zo, ook aan de andere kies idem dito. Dat stukje kan ik ook bewegen, het begon op dezelfde dag.
WAT IS DIT EN WAT KAN IK DOEN???
Moon

De hechting wordt erin gedaan als je net een behandeling hebt gehad en het tandvlees is gezwollen. Als de behandeling langer geleden is, gaat het tandvlees zich herstellen en neemt de zwelling af, waardoor de hechting losser komt te zitten. Heel normaal. Over een paar dagen valt ie er gewoon uit!
ma, 09/01/2003 - 17:55 Permalink