Help !!!

Author:
airborne
Posted:
do, 11/14/2002 - 11:21
!2 december wordt ik medisch gekeurd voor het leger. Ik wordt dan ook door een tandarts onderzocht, mocht er blijken dat ik een gaatje heb dan ben ik tijdelijk afgekeurd. Ik dacht dan laat ik mee eerst voor behandeling naar mijn eigen tandarts gaan voor 12 december, zodat ik met een goed gebit naar de medisch keuring kan. Nu blijkt dat ik pas in januari bij mijn eigen tandarts terecht kan voor behandeling. Nu loop ik het risico om met een gaatje naar de medische keuring te gaan en daar door de tandarts tijdelijk te worden afgekeurd. Kan ik voor 12 December nog bij een andere tandarts terecht of iets dergelijks. Bedankt voor de reacties.

Ps: ik ben al een jaar niet meer bij de tandarts geweest, maar ik heb nergens last van.
airborne

Sorry Goedkoopie dat is niet het juiste email adres. Wil je misschien hier op het forum je tips plaatsen. Alvast bedankt voor je reactie. Groeten, Airborne
do, 11/14/2002 - 16:46 Permalink
Stefan

Dit kan niet waar zijn. Je wordt alleen afgekeurt op je gebit als je allemaal rotte tanden en kiezen hebt. Dan is er spraken van een slecht adem. Waar je je druk om maakt is flauwekul.
do, 11/14/2002 - 23:18 Permalink
airborne

He Moon,

Tandarts Bosma aan de asselsestraat. Ja misschien maak ik me idd iets te druk maar ja ik wil het zekere voor onzekere nemen.
do, 11/14/2002 - 23:27 Permalink
Moon

Hoi,

Ah! Oké! (heb persoonlijk geen ervaringen met die meneer!) Heb je duidelijk de situatie uitgelegd? Het lijkt me toch logisch dat ze je dan willen helpen? Als je kiespijn hebt, kan je de dag zelf terecht!!! Belachelijk!

Misschien maak je je wel druk om niets, maar ik kan me dat wel voorstellen.Het is wel je toekomst!
Succ6!

Groetjes Monique

p.s. misschien kan je altijd een andere tandarts in Apeldoorn proberen. Er moet toch iemand zijn die je hiermee kan helpen?
En anders kan je misschien altijd even naar de kazerne bellen om duidelijkheid te vragen hoew het hou precies zit!
Sterkte ermee en hou me opp de hoogte!

Groetjes
vr, 11/15/2002 - 13:48 Permalink
airborne

He monique,

Bedankt voor je reactie. Ja rare lui die tandartsassistentes. Ze wilde geen gaatje (he toepasselijk :smile:) voor me vrij maken Ik heb vanmiddaggeprobeerd div. tandartsen te bellen, maar allemaal afwezig. Dus maandagoctend maar weer eens proberen.
Groeten!
vr, 11/15/2002 - 16:21 Permalink
Moon

Hmmm... komt vast goed.
Ik denk idd. dat als jij kan bewijzen dat jij braaf altijd naar de tandarts gaat, dat ze niet moeilijk zullen doen over een gaatje. (mag ik toch hopen!)
Wanneer moet je weer voor controle?
Ik denk inderdaad dat ze alleen je af zullen keuren op het moment dat al je tanden en kiezen verrot zullen zijn. Als alles er verder goed uitziet, dan zal t vast goedkomen!!!
Wanneer ben je voor het laatst geweest???
za, 11/16/2002 - 18:34 Permalink
airborne

Nah, morgenochtend maar ff met een andere tandarts bellen voor afspraak. Laatste keer dat ik ben geweest is jaar geleden. Heb nog gellukig helemaaal geen gaatjes en nergens last van. Gewoon netjes 2x per dag de tanden poetsen
zo, 11/17/2002 - 18:22 Permalink
Moon

Hoi,

Ik heb je een prive bericht gestuurd met tandartsen waar ik ervaringen mee heb, die je zou kunnen proberen. Of juist niet. Vond dat niet zo geschikt voor forum!

Suc6!
Groetjes Monique
zo, 11/17/2002 - 19:04 Permalink