Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Groot risico op beschadiging zenuw, en nu? | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Groot risico op beschadiging zenuw, en nu?
Anoniem1234
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 12 maanden geleden
Geregistreerd: 06/29/2018 - 19:54
door Anoniem1234 vr, 06/29/2018 - 20:04
#1

Hoi allemaal,

Ik ben vandaag dood zenuwachtig naar de kaakchirurg gegaan om mijn verstandskies linksonder weg te laten snijden. Dit nadat is al een week enorme kiespijn heb.

Nou kon ik na 2 minuten alweer weg, want nu blijkt de wortel als een weerhaak om mijn zenuw heen te zitten. Hij wilde hierom nog niks doen, omdat het risico op beschadiging van de zenuw erg groot was waarbij ik dan permamente gevoelloosheid kan krijgen (oh my god!).

Ik moet nu over 1,5 week een 3D scan laten maken zodat ze de zenuw beter kunnen bekijken, zodat er een plan gemaakt kan worden. Nu ben ik echt er bang geworden voor de blijvende schade, want die zenuw zal hoe dan ook in de weg blijven zitten dus het risico zal blijven bestaan.

Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Ik ben zo bang dat ik bijna bereid ben om maar altijd met kiespijn te blijven lopen. Ik wil absoluut geen permanente gevoelloosheid! Sad

Help..