GEEN pijn na trekken verstandskies

Author:
Steef23
Posted:
do, 03/06/2003 - 14:18
Afgelopen dinsdag was het mijn beurt. Mijn onderverstandskies aan de rechterkant moest getrokken worden. Ik had al de meest verschrikkelijke verhalen gehoord over napijn, ontstekingen en ga zo maar door. Bij mij viel het dus reuze mee. Mijn tandarts had een week ervoor een foto van mijn gebit gemaakt en had gezien dat de wortels van mijn verstandskiezen recht waren. Dat betekende niet veel problemen zei hij. Ik had er toch weinig vertrouwen in. Eindelijk was het zover. Na eerst goed verdoofd te worden, mocht ik weer plaatsnemen in de tandartsstoel. Hij maakte de verstandskies een beetje los om hem vervolgens eruit te kunnen trekken. Al met al heeft het zo'n 30 seconden geduurd. Dat viel dus mee. Het heeft wel een tijdje gebloed, maar die napijn die ik verwacht had, kwam niet en is nooit meer gekomen. Het gat is bijna dicht en over 2 weken mag de tweede eruit. Ik zie er dus niet meer tegenop. Zo zie je maar weer dat het niet altijd vreselijk is, maar dat het ook heel erg kan meevallen.
anouskatje

Hai,
Wat fijn om zo'n goede ervaring op het forum te zetten ik ben volgende week maandag 7 april om 8.30 aan de beurt ook mijn rechter verstandskies beneden en ik ben dus echt bang ik hoop dat het bij mij ook zo vlug gaat en dat ik weer om 9.00 buiten ben en ik hoop ook zo dat ik geen napijn zal hebben maar ik ben al blij dat ik jou bericht heb gelezen dat neemt al een stukje angst weg BEDANKT !!!
Groetjes anouska
ma, 03/31/2003 - 20:12 Permalink
bange angela

Hallo mensen,

Dinsdag 8 april 13.30 ben ik aan de beurt verstandskies links onder moet eruit, ik ben zoooo bang. Heb het 2 jaar uitgesteld, maar voordat het gaat ontsteken want hij ligt schuin toch maar besluiten m te laten verwijderen en op aandringen van mn tandarts. Ik ben zooo bang
za, 04/05/2003 - 00:36 Permalink
Maurice

Jullie 2 strekte komende week, voor naar de tandarts te gaan. Anouskatje en bange Angela.
Ik had graag gehoord hoe het gegaan is.

Groetjes Maurice.
za, 04/05/2003 - 09:10 Permalink
fatih kurnaz

Als antwoord op door Maurice

Gister heb ik ook 2 verstandskiezen moeten laten trekken. Voordat het gebeurde heel erg zenuwachtig en bang, maar het viel reuzenmee. Ik stond wel helemaal te trillen toen ik naar binnen werd geroepen en op de tandartsstoel moest zitten. Ik werd ook bijverdoofd omdat ik het een klein beetje voelde toen ze aan t boren was, daarna hele behandeling pijnloos geslaagd. Nu 1 dag na de behandeling een dikke wang, maar totaal geen pijn. Op de dag van de behandeling de hele dag goed gekoeld met tussenpozen en toen de verodoving was uitgewerkt 2 pijnstillers ingenomen, waarna ik helemaal geen pijn meer voelde. Dus het valt echt reuzenmee dan wat er allemaal gezegd wordt etc. Wel is het eng met tanden poetsen hahaha.
do, 01/10/2019 - 15:40 Permalink