Gaatjes vullen zonder rontgenfotos??

Author:
stan93
Posted:
do, 12/29/2022 - 03:40
hoi,
ik heb 2 gaatjes en ik ben al 3 jaar niet naar de tandarts geweest maar toen heb ik wel fotos laten maken maar dat wil ik beslist niet meer omdat ik geen kanker wil.. maar ik moet wel dringend die gaatjes laten vullen omdat ik geen wortelkanaal behandeling wil riskeren en die gaten worden alsmaar groter.. en ik wil ook niet naar de tandarts die ik toen had..
Tandarts_Richa…

Wat wilt u wel. Als u door een ongeluk in het ziekenhuis belandt, en ik hoop dat dat nooit gebeurt, zegt u dan ook dat u geen x-foto wilt tegen de specialist als hij dat nodig vindt om de schade vast te stellen. "Hoe schadelijk zijn röntgenfoto's?
Er wordt vaak gedacht dat de straling die gebruikt wordt bij röntgenonderzoek, gevaarlijk is. De hoeveelheid straling (doses) die gebruikt wordt voor röntgenonderzoek is echter zo klein, dat er geen schadelijke effecten kunnen optreden." voor u opgezocht op internet,.https://www.vraagdetandarts.nl/rontgenfotos-van-de-tandarts-hoe-schadel… Er is een tekort aan tandartsen maar u bent vrij om er een zelf uit te kiezen.
do, 12/29/2022 - 11:19 Permalink