drievlaksvulling?

Author:
zyra86
Posted:
vr, 11/30/2012 - 16:45
na 10 jaar niet bij een tandarts geweest te zijn heb ik de stap genomen om toch te gaan. Onder het vele tandsteen kwamen nog redelijk witte tanden vandaan en natuurlijk een paar gaatjes..

1 kies is helemaal weg gerot en heb ik bij de kaak chirurg moeten laten trekken.
1 kies boven is al gevult
1 kies onder is gevult maar verdoving werkte niet? (heb het idee dat de tandarts toen de verkeerde kies heeft gevuld omdat de assistente dit ook aan haar vroeg)

Nu nog 3 gaatjes te gaan.. 1 links onder, 1 rechts onder en een voortand.

Nu is er voor deze 3 gaatjes drievlaksvullingen in de begroting gezet.

Helaas is er maar weinig informatie te vinden over zo'n vulling, maar het lijkt erop dat deze vulling alleen wordt gebruikt bij grotere gaatjes? gezien ik totaal geen kiespijn heb of iets dergelijks vraag ik me af of dit wel de goede vulling is? Helaas heb ik al meerdere verkeerde rekeningen van deze tandartsenpraktijk gekregen en ben nu eigenlijk bang dat ze een duurdere vulling voorschrijven als dat ze daadwerkelijk gebruiken?

Hoe kun je terecht komen bij een tandarts in een ziekenhuis? er zijn goede verhalen over een tandarts in het ziekenhuis in breda, nu moet ik helemaal naar alkmaar terwijl ik in Dinteloord woon. Misschien dat iemand mij kan helpen?

Groetjes Desiré