2 berichten / 0 nieuw
#1
chronische kaakpijn (ontsteking)
door ruben007 ma, 01/11/2010 - 19:47

Beste forumpeople!

Graag wil ik even mijn verhaal kwijt...ik heb sinds pakweg 1.5 jaar met momenten felle last van mijn kaakgewrichten (links en rechts)..de pijn is dan met niets te stillen, alleen met slaap..ik slaap enorm goed , maar eens een half uur wakker is de pijn terug..

Hiervoor ben ik naar een kaakspecialist gegaan en hij zei me dat het een soort stresspijn is. Tevens zou ik in mijn slaap ook knarsen en knellen...Dit heb ik eigenlijk niet door van mezelf. Hiervoor heb ik bij mijn tandarts een opbijtplaatje moeten laten maken, dit zou me normaal gezien moeten helpen. Dit opbijtplaatje draag ik nu al een 3 tal weken, in het begin verergerde de pijn, maar na 3 dagen was de pijn opmerkelijk minder. Hierna kwam het weer terug...

Nu ben ik net terug van mijn tandarts met het probleem dat er nog altijd geen oplossing is van mijn probleem en ik stilaan de moed begin te verliezen. Hij verzekerde mij dat er zowieso wel een oplossing voor het probleem bestaat, maar dat ik de juiste methode voor mij nog zal moeten vinden. Kinesitherapie zou ook kunnen helpen, daar mijn nek ook vastzit en ik soms ook stekende pijn in mijn bovenrug heb.

Zijn er nog mensen met dit probleem? ik word er soms daadwerkelijk GEK van...De pijn is soms zo fel dat je je op niets nog kan concentreren, een feestje of speciale gelegenheid zit er dan ook bijna nooit meer in...Mensen begrijpen vaak niet dat je een chronische pijn hebt...het is ook moeilijk aan ze uit te leggen! Soms voel ik mij gevangen in mjn eigen lichaam!

Via internet vond ik dit forum en ben ik blij dat ik mijn verhaa kan doen!

Graag reply!

Met vriendelijke groet

Ruben uit België

ruben007
Offline
Laatst gezien: 7 jaar 1 maand geleden
Geregistreerd: 01/11/2010 - 19:36
Re: chronische kaakpijn (ontsteking)
door Sonam wo, 04/14/2010 - 16:25

Ruben,

Hoe gaat het nu met je?

Ik zelf loop al een half jaar met mijn kaken diverse instanties af.
Heb zelfs al een kies laten trekken en een Apex behandeling laten doen.
Nu ben ik onder behandeling in Nijmegen en moet binnen kort bij een Gnatoloog komen.
Nog steeds heb ik een sterk zeurend gevoel in mijn rechter boven kaak waarvan niemand de oorsprong kan ontdekken...... links meld zich ook zo nu en dan....
kan me niet voorstellen dat ik teveel klem en knars..... maar dat gaan ze onder zoeken....

m.v.g.

Sonam
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 11 maanden geleden
Geregistreerd: 01/20/2010 - 14:46