bruggen naar de vaste beugel.

Author:
Maurice
Posted:
ma, 06/03/2002 - 19:16
Geachte Digitale tandarts,

Mijn vriendin heeft een vaste beugel gehad, van 04/10/1999 tot 23/04/2002. Daarvoor is links onder een kies getrokken, die was slecht(die moest er toch eruit). Dus daar heeft ze nu 2 kiezen minder. En even voor het eind van de beugel, is rechtst boven een kies afgebrokertje, dat is door de beugel gekomen. De tandarts heeft die kies moeten trekken, daar was niets meer aan te doen. En toen heeft je het ook gehad over vervanging, een plaatje of frame, of kronen brug. Mijn vriendin heeft gezegd dat ze erover na wou denken, heeft van iemand gehoord dat ze een plaatje of frame niet moest nemen. Ik heb tegen haar gezegd, dat een tante van mij dat ook heeft een frame, en dan zie je de haakjes zitten, van het frame, (omdat ze nog vrij jong is). Heeft ze toch besloten voor kronen of brug. Links onder daar krijgt ze een brug, de tandarts zei dat ze dan iets vast zou maken. Dus daar krijgt ze een brug. Maar nu rechts boven, daar heeft ze nog maar een kies, achter. Maar de tandars wist niet wat ze daar zou maken, een kroon of brug. Kunt U ons een uitleggen hoe zo een behandeling gaat, als het gaat met foto's. En hoe zo frame en kroon, brug gemaakt wordt, en aangebracht wordt(mijn vriendin heeft er veel aan, als het mogelijk is met foto's, dan kan ze kijken hoe dat is, en uitziet). En wat de kost ervan zijn. En of het pijn doet....
Groetjes Maurice.
P.S. de foto's kunt u ook per e-mail sturen. Dit is alleen voor de dig. Tandarts, mazda323@home.nl
de digitale tandarts

Natuurlijk willen wij deze informatie op onze site hebben en achter de schermen worden ook een aantal onderwerpen voorbereid die binnenkort bij de algemene informatie zullen komen.

Helaas heb ik het momenteel dermate druk met de tandarts.nl praktijk, volgen van cursussen en het beantwoorden van bijv. deze vragen, dat het pas eind dit jaar wordt voordat we veel onderwerpen hebben.

Ik zou willen dat het eerder was, maar het is onmogelijk om nog meer tijd hiervoor vrij te maken.

In het verleden heb ik wel al wat gezegd over een frame en bijv een brug:

<a href="http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=70&amp;forum=8">Correc… door frame of een brug</a>

Tevens heb ik wat over de keuze tussen een brug of een implantaat gezegd:

<a href="http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=158&amp;forum=7&amp;1"… tussen een brug of een implantaat</a>

De kosten van de verschillende behandelingen kunnen varieren, onder andere door de techniekkosten en het aantal verrichtingen wat noodzakelijk is.
Het is daarom altijd verstandig om bij uitgebreidere behandelingen een begroting van je tandarts te vragen.

Met vriendelijke groet.


[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2002-06-10 16:56 ]
ma, 06/10/2002 - 16:55 Permalink