Behandeling Thailand?

Author:
Antwan
Posted:
za, 02/12/2005 - 22:42
Hallo allemaal,
Ik ben benieuwd of er mensen op dit forum zijn die een behandeling in thailand hebben laten doen. Ik las op dit forum ook over tandartsen in Turkije, Polen, maar dat dat werd afgeraden door de digitale tandarts
Maar hoe zit het met de expertise in Thailand?
Ik lees namelijk op het internet dat het daar veel goedkoper is.
De technische standaard daar doet niet onder voor Europa.
Ik heb ook wel eens gelezen dat de implantaten ook in die landen worden vervaardigd en dan hier voor het 3-dubbele van de prijs aan klanten worden verkocht.
Ik ben benieuwd of iemand daar positieve danwel negatieve ervaringen
mee heeft.

groetjes
GerW

Antwan,

heb in december 2004 behandelingen laten doen in Thailand. Aantal kronen, vullingen vervangen, laserbleken. Prima bevallen
Snel en stukken goedkoper. Ben niet op de goedkoopste afgegaan (er zijn er die nog voor de helft minder hetzelfde doen) maar waar ik de meest positieve reakties over kreeg en waarbij ik een vertrouwd gevoel kreeg in het kontakt per email vooraf.
Laten behandelen bij dental hospital in Bangkok
di, 07/05/2005 - 20:45 Permalink
dj

Ja heel goed Moon, "buitenland", "maar ook tandartsreizen" en "tandartsreis" dat zijn woorden waar je eea vindt. De laatste twee zijn ook goede mogelijkheden om op te googelen..

Waar ik niet mee wil zeggen dat tandartsreizen een goed idee is, dat zal eenieder echt voor zichzelf moeten uitmaken. Slechte reizen in dit kader zijn er zonder meer en ook zijn er landen waar het wel goedkoop maar ook slecht is. Maar beter (of mischien zelf wel goed) zal ook bestaan, en als het niet bestaat is er altijd kans dat dat nog komt.

Informeer je goed voordat je ergens aan begint in ieder geval. Dat is moeilijk zat, zelfs al in NL eigenlijk maar in het buitenland is dat natuurlijk nog (veel) lastiger.
di, 07/05/2005 - 21:00 Permalink
knak

Nu ik zit zo lees... wil ik even snel reageren

ben net 1.5 week geleden terug gekomen

Heb 8 tanden laten trekken onder IV Sedation en een beugel erin laten zetten

http://www.dentalhospitalbangkok.com

1 woord : geweldig!

Mijn angst, die me VELE jaren de stoel van de TT heeft doen vermijden is compleet weg

ALs je kan, dan moet je gaan!

(moet er wel bij zeggen dat ik in India woon, voor mij is het 3 uurtjes vliegen , en ik ga al zowiezo elke 3 maanden daar op vakantie, voor mij was het allemaal wat makkelijker)
vr, 08/26/2005 - 17:42 Permalink
minique

Nogmaals, want het is al veel vaker geschreven op het forum: er kleven ook nogal wat nadelen aan reizen naar het buitenland. Gebruik de zoekfunctie maar eens!!!

:smt006 Monique
vr, 08/26/2005 - 19:27 Permalink