Behandelduur

Author:
Yarah123
Posted:
zo, 09/04/2022 - 14:56
Voor de experts: kunnen jullie op basis van dit behandelplan een schatting geven van de behandelduur?

Ik ben inmiddels een paar maanden bezig, maar durf het niet te vragen. De ortho is altijd heel snel en ik voel me altijd bezwaard als ik iets wil vragen. Hij zegt dat het er wel heel goed uitziet.

In het begin zei hij 14 maanden. Tijdens het plaatsen was niet hij maar een andere ortho aanwezig en opeens zei zij dat het plan gewijzigd moet worden omdat ik 4 kiezen heb laten trekken. Wat bijzonder is want dat was al besproken met de ortho. Toen ik dat zei, zei ze 2 jaar is gewoon voor alle zekerheid, korter zal het wel zijn.

En sindsdien heb ik het nooit meer durven vragen. Ik vind het dragen van een beugel echt verschrikkelijk. Ik kan niet wachten tot ik klaar ben. <img src="<img src="<img src="" alt="" style=";" />" alt="<img src="" alt="" style=";" />" style=";" />" alt="<img src="<img src="" alt="" style=";" />" alt="<img src="" alt="" style=";" />" style=";" />" style=";" />
Attach
Tandarts_Richa…

Altijd vragen. Het gaat er niet alleen om dat de tanden op z'n plek staan zoals gewild maar daarna moet het bot zich nog herstellen..Als je nu de beugel uithaalt dan schrik je soms hoe beweeglijk de tanden zijn. Dat moet vast groeien.
zo, 09/04/2022 - 22:08 Permalink