auuuuuuww mijn kaak en het wondje sluit niet (kaakchirurg ve

Author:
galadriel
Posted:
do, 07/24/2003 - 21:37
Ik heb linksonder mijn verstandskies door de kaakchirurg laten verwijderen. Hij zat in een soort winkelhaak in mijn kaak dus hij heeft veel moeten snijden in mijn tandvlees en boren in mijn kaakbeen. Ik heb nu na twee dagen echt helse pijn alsof er aan een stuk door nog een naald in mijn kaak wordt geprikt. Zelfs de pijnstillers helpen niet (500 profen inmiddels 4 per dag) Ook het wondje blijft steeds opengaan ondanks dat ik steeds opnieuw op een gaasje bijt. Help !
yaco

Heel vervelend. ik ben 23 juli geweest en er is rechtsonder een diagoonaal liggende verstandkies uitgeboort/gebroken in stukjes.
ik kreeg brufen 600 mee en zit inmiddels aan de sugram 200 maar ook deze verlichten maar een uur of 3 a 4. ik denk dat de pijn zo ie zo komtvan het geweld dat op je kaak uitgeoefend is. maar er kan denk ik ook een zenuw in je kaak beschadigd zijn. mijn kaak valt deze keer mee, niet zo heel dik en blauw, maar in de wond zelf heb ik zeer pijnlijke scheuten die nu al vanaf woensdag duren.. =(
zo, 07/27/2003 - 17:22 Permalink
yaco

Ook het wondje blijft steeds opengaan ondanks dat ik steeds opnieuw op een gaasje bijt. Help !


en over dat nabloeden.. daar heb ik het volgende over gelezen.

het treedt op bij 1 op de 200 mensen en het is verstandig om even contact op te nemen met de dienstdoende behandelaar.

wellicht dat je even het ziekenhuis kunt bellen daarover
zo, 07/27/2003 - 17:25 Permalink
galadriel

Bedankt voor je reactie. Jij ook sterkte. Is inmiddels 5 dagen geleden dat ik bij de kaakchirurg was. De pijnstillers zijn op dus ben zelf maar op de eigen neurofen (400)overgegaan, maar deze helpen niet echt. Het bloeden is minder geworden maar de wond steekt nog steeds vreselijk en ook de tand naast de verwijderde verstandskies doet heel zeer en lijkt aan de buitenkant beschadigd. Ik ga morgen langs de kaakchirurg om er naar te laten kijken. :sad:
zo, 07/27/2003 - 19:16 Permalink