Alveolitis

Author:
bulent
Posted:
do, 09/01/2022 - 22:06
twee weken geleden is mijn kies linksonder getrokken. Ik bleef maar pijn houden. Ik heb alles nageleefd en goed met zoutoplossing gespoeld. Alleen de pijn werd maar erger. Afgelopen maandag ben ik naar m'n tandarts geweest en die constateerde een onsteking. Ze heeft het uitgespoeld en mij een monoject meegegeven. Ik moet zeggen dat zelf uitspoelen gaat niet soepeltjes. Moet ik de punt nou in de holte doen of er boven houden? Als ik contact heb dan bloed het en is het pijnlijk. Gisteren deed ik het voor het slapen en toen ging het best wel bloeden en heel veel pijn.

Ik heb daarom vandaag alleen maar voorzichtig gespoeld zonder spuit. Vanochtend zat er een soort van wit zacht iets in de holte. Ik weet niet wat dat is maar ik dacht als ik zou spoelen met monoject dan spoel ik dat ook weg. Graag adviezen wat te doen. Loop nu al 2 weken met pijnstillers
Tandarts_Richa…

Als het niet meer vuil is dan hoeft er niet meer gespoten te worden. Voor de kaak een mega operatie die tijd nodig heeft om v bij te komen. Soms3-4 wkn, helaas. Als toevallig bot, in de extractie holte, bloot ligt kan dat ook een oorzaak v pijn zijn.
zo, 09/11/2022 - 22:56 Permalink