alternatieven voor antibotica?

Author:
bakker77
Posted:
zo, 01/03/2010 - 12:42
Beste lezers,

Mijn implantoloog heeft mij aangeraden antibotica (gedurende 5 dagen elke dag en 6 tabletten 1 uur voor de behandeling) in te nemen. Het gaat om het zetten van een implantaat (tand). Mijn gebit is gezond, geen tandvleesproblemen en de behandeling is standaard.
Ik heb na mijn wortelkanaalbehandeling en extractie geen zwelling/ontsteking gehad. Na een dag voelde ik praktisch geen pijn meer.

Nou heb ik ook negatieve ervaringen met antibotica. Na een kuur bleek mijn weerstand vele malen lager te zijn voor langere tijd en daarnaast kreeg ik ook last van mijn maag en darmflora waardoor ik weer een bak aan supplementen moest slikken om de darmflora te herstellen.

Graag hoor ik dan ook of antibotica echt nodig zijn en zo niet, wat zijn de alternatieven.

Alvast bedankt!
CrazyL

Inderdaad geen alternatieven..

Yakult is een lichte vorm van pro-biotica..
Je kunt dan misschien beter naar de drogist om Acti-Lance op te halen. Ook een probiotica, in pil vorm, sterker dan yakult

Algemeen
Onze darmen vormen een belangrijke toegangspoort van het lichaam. Ze bepalen welke stoffen wel of niet worden opgenomen. Een goede darmfunctie is dus van belang voor het behoud van een goede lichaamsconditie. Deze functie is afhankelijk van het behoud van een juiste balans tussen ‘goede’ en ‘slechte’ bacteriën in de darmen. Probiotica (‘goede’ darmbacteriën) dragen bij aan een evenwichtige darmflora.
ActiLance One a Day bevat 3 speciaal ontwikkelde bacteriestammen, die de natuurlijke balans tussen ‘goede’ en ‘slechte’ bacteriën in de darmen ondersteunt. Hiermee blijft de darmflora in een goede conditie. Dit betekent dat de spijsvertering goed kan blijven functioneren waardoor het lichaam alle benodigde stoffen (zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, etc.) uit de voeding kan halen. Daardoor wordt de weerstand verhoogd.

(bron: deonlinedrogist.nl)

Pakje van 30 stuks kost ongeveer € 13

succes
di, 01/05/2010 - 12:00 Permalink