Alternatief voor een MRI?

Author:
Linda79
Posted:
do, 12/06/2012 - 16:57
Of dit gedeelte het juiste is om deze vraag te plaatsen weet ik niet.... :smt003 anders mag ie een schopje krijgen naar het juiste deel :smt003

Ik sukkel al lang met kaakklachten. Zie dit topic http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?f=10&t=23830

Nu is er eindelijk actie ondernomen en zit ik op de juiste plaats..... kom ik weer niet verder! Inmiddels ben ik weer 3 maanden later sinds het eerste bezoek aan deze kaakchirurg en met veel kaakpijn vandaag weer daar geweest. En helaas..... voor niets! Alleen om te horen dat men geen MRI gaat maken aangezien de radioloog het niet aandurft. Zelf wil ik uiteraard geen risico lopen maar ik wil wel graag weten wat er evt. mis is met mijn kaak.

De kaakchirurg verzekerde mij al dat het 2013 ging worden aangezien het erg druk was. :smt013 Hierop ben ik toch wel en beetje uit mijn slof geschoten.
Hij gaat nu overleggen met de radioloog over hoe of wat. (Want 7 jaar geleden ben ik wel onder de mri geweest en toen had men genoeg aan éen rontgenfoto'.
OK, U mag erdoor :smt017 en toen is alles goed gegaan.... Maar begrijpelijk dat men normaal deze risicos niet durft te nemen)

Misschien heeft iemand een vergelijkbaar iets meegemaakt of ideeen? Ik weet het niet meer en begin nu echt wel een beetje wanhopig te worden :(

Groetjes,
Linda