Als ik wakker ben zit mijn mond vol.

Author:
LouisPeace
Posted:
wo, 04/06/2011 - 21:53
Hallo,
Ik ben Marya ik ben 13 jaar.
Sinds 2007 was ik wakker en mijn mond was vol met speeksel. Ik kon niet praten,hij zat echt helemaal vol. En dat stomme probleem heb ik nog steeds. ALs ik ga logeren of iemand komt bij mij logeren,en die wordt wakker en zegt goeiemorgen tegen mij dan lach ik terug in plaats van goeiemorgen terug te zeggen. Ik durf het niet te vertellen omdat het eigenlijk minder erg klinkt dan het is. En nog iets: Het stinkt[/u][/u] echt ONTZETTEND! serieus mijn mond..als ik mijn tandenpoets of iets eet dan gaat het weg. En als ik slaap en wakker word is het weer terug. Ookal slaap ik 10 minuten maar,het zit er altijd. Ik vind het echt héél erg irritant en ik wil zo graag vanaf en ik wil in de ochtend kunne praten zoals alle andere.Ik heb het wel tegen de tandarts verteld maar hij begreep het volgens mij niet zo goed..hij zei ja het is goed voor je tanden blablabla maar dat kan mij echt niks schelen,ik wil gewoon normaal wakker worden.

Kan iemand mij aslje alsjeblieft hiermee helpen? Ik zocht heel veel op internet maar volgens mij ben ik het enigste met dit probleem? :smt009

EDIT: Ik poets echt heel goed mijn tanden :smt001 en bij de controle om de 6 maanden zegt de dokter altijd dat ik een hele goeie gebit heb
Indy8866

Ik heb juist het tegenovergestelde, ik heb altijd een droge mond doordat ik juist te wéinig speeksel produceer. Dat is mede oorzaak dat mijn ondergebit is gaan verrotten volgens de kaakchirurg. Afijn ik ben van dat gedoe bij de kaakchirurg af, maar heb nog een vraagje. Zit dat speekselcentrum in het ziekenfonds? het is toch een gezondheids kwestie?
Maar ik zal het eens opzoeken. Ik had de link van een van de mod's gehad maar ben hem weer kwijt omdat ik het in een ander topic gevraagd had.
do, 04/07/2011 - 20:13 Permalink