allergisch voor verdoving?

Author:
Sara
Posted:
di, 01/04/2005 - 21:03
Ik heb nu in totaal 3 keer een verdoving gekregen. 2x bij de kaakchirurg (voor het trekken van mijn verstandskiezen) en 1x bij de tandarts (voor het vullen van een gaatje). Ik kan niet zo goed tegen verdovingen. Zodra de prik gegeven wordt en de verdoving in moet werken wordt ik niet lekker. De eerst keer moest ik overgeven, de tweede keer werd ik alleen misselijk, en de laatse keer viel ik zelfs flauw! De tandarts dacht ik niet goed had gegeten en de kaakchirurg zei dat het door de zenuwen kwam.

Wie weet of ik allergisch ben voor de verdoving? Ik weet dat het niet komt van de angst.

Bedankt!
Roxanne

Als je boven wordt verdooft, kan het ook daardoor komen ( door dat je boven wordt verdooft ).

omdat de huig ook lichtelijk wordt verdooft, krijgen sommige mensen hele erge braak neigingen, en worden ook misselijk omdat de huig eigelijk een alarmsystheem is om te waarschuwel of er te grote brokken met voedsel binnen komen.

Groetjes en misschien dat dit het is..!
di, 01/04/2005 - 23:25 Permalink
Janey

Volgens mij kan dit inderdaad goed een reactie op een verdoving zijn. Ik had het ook en was ook niet bang. Maar ik begon erg te trillen en kreeg hartkloppingen. De tandarts dacht dat het aan de adrenaline in de verdoving lag. Een paar dagen later moest ik weer en kreeg ik een verdoving zonder adrenaline en was er niks aan de hand!
groetjes janey
wo, 02/16/2005 - 23:09 Permalink
christeltje

Ik ben momenteel in een langdurige behandeling bij mijn tandarts. Al een paar keer na een behandeling voelde ik me wat slapjes, maar ik hechtte er verder geen aandacht aan.
Gisteren echter, na de verdoving (boven + onder), voelde ik me plotsklaps onwel worden: ik werd draaierig en mijn hoofd voelde heel vreemd aan (voos), ik voelde me misselijk, en mijn benen werden zo slap, dat ik er niet op had kunnen staan. Ik kon niet meer slikken, gewoon omdat ik niet meer wist hoe het moest. Het potje om de mond te spoelen zette ik op een heel verkeerde plaats terug, ik had geen coördinatie meer. Ik dacht dat ik ter plekke flauw zou vallen. Daarna begon ik heel erg te daveren en kreeg het ontzettend koud.
Het is wel overgegaan, maar vandaag zit ik nog altijd met een zombiekop.
Ik heb niet nooit eerder meegemaakt en ik heb al heel wat uurtjes in tandartsenpraktijken gesleten.
Ik heb 15 jaar ME/CVS en schildklierpatiënt (hypo). Ik ben niet bang voor de tandarts.
ma, 12/01/2008 - 11:59 Permalink