Abces boven kies

Author:
Ricoo
Posted:
za, 10/16/2010 - 00:13
Na enige tijd niet na de tandarts zijn te gaan,is er een abces onstaan bij mijn 1ste rechter kies op het tandvlees een bult van ongeveer (....) (van de voortanden af geteld). Eergisteren een afspraak gemaakt omdat ik hele nacht had wakker gelegen van de hevige pijn, en kon gelukkig na 20 minuten! langskomen.
Kreeg gelijk een verdoving vlakbij het abces (zeer pijnlijk) maar deze werkte niet 100% en dit voelde ik dan ook duidelijk met het open snijden van het abces en het uitdrukken ervan, ze zijn een WKB gestart en hebben vandaag alles goed gespoeld met een chloor oplossing, deze liep half m'n keel in en ik kan zeggen dat ik toch lekkerdere drankjes in mn leven geproeft heb!
al met al geen pretje maar de tandarts is er om je te helpen, ze kunnen uiteraard ook zeggen jongeman/dame bekijk het maar. Echter mijn vraag is het volgende; ze hebben bij mij dus het abces uitgedrukt en er zit nu een soort van buisje in om het pus eruit te laten lekken maar de bult lijkt nog even groot als het al was,trekt dit nog weg of is er toch iets niet helemaal goed gegaan? ook doet het pijn met lachen (volgende week vrijdag wordt de WKB afgemaakt)

Met Vriendelijke Groet,

Ricoo