Aanhoudende pijn na WKB Wie kan me helpen??!!!

Author:
Letty22
Posted:
zo, 07/01/2007 - 14:30
Hallo,

Ik ben afgelopen maandag naar de tandartys geweest met ongelofelijke kiespijn hij was tik gevoelig blabla bla. Op de foto was niets te zien. Mijn tandarts wilde afwachten gezien het feit er net een nieuwe vulling inlag en ik niet kon aanwijzen welke van de twee kiezen de pijn veroorzaakte. Van maandag op dinsdagnacht hield ik het niet meer en wist ik dat het mijn achterste kies was. Ik kon meteen terecht en alsnog een WKB gestart. Nu (zondag) heb ik nog steeds de pijn waar ik mee kwam??!
Ik heb eerder een WKB gehad maar dit nog niet meegemaakt....Ik slik pijnstilling maar ook daardoorheen wil de pijn gewoon opkomen ik kan mijn gebit niet meer op elkaar zetten...Lijkt gewoon of het niks heeft uitgemaakt de behandeling... Wie kan mij helpen ik ben echt ongerust!!!! :smt005
Mira58

ruim een jaar geleden ben ik een beetje getraumatiseerd door WKB.

Steeds maar pijn, steeds maar kanaaltjes schoon maken, "zenuwgif" er in, verdoving werkte nauwelijks.... Telkens maar terugkomen, niet kunnen slapen van pijn en stress, huilen, angst. Ik was denk ik uitgeroepen tot de lastigste patient.
Toen ik zei dat er misschien nog een 4e kanaaltje zat was ik letterlijk uitgelachen.... komt zelden voor (grote kies). Nog een keer naar de foto kijken, nog een behandeling, en ja hoor, 4e kanaaltje gevonden.... Schoongemaakt, naar huis, maar, NOG VEEL PIJN!
Toen heb ik een second opinion aangevraagd, tandarts beledigd, tenministe, zo heeft ze het laten blijken.... De specialist (endodontoloog)heeft alles nog een keer schoongemaakt, en toen was het eindelijk voorbij.... Door al die extra behandelingen kostte me mijn kies ruim 600 euro....

Het duurde trouwens lang tot de kies en de omgeving tot rust kwam.
Ook bij jou zit misschien nog een stukje zenuw in, of een extra kanaal, of
toch de kies er naast is de boosdoener.
Ik hoop dat de oorzaak snel wordt gevonden bij jou. Sterkte!
zo, 07/01/2007 - 22:31 Permalink