2e afpsraak WKB

Author:
TheAnonymous
Posted:
di, 09/11/2007 - 18:22
Eindelijk naar de tandarts geweest, heb nog last van de verdoving maar dat is niet erg, weet iemand wat er de volgende keer gedaan word? Vandaag had hij zitten boren, vijlen en vullen, wat gebeurt er de volgende afspraak, mij werd het verteld dat het langer zou duren, en de afspraak die ik vandaag had duurde rond 5-10 minuten.

Weet iemand ook hoe erg die napijn is? :x
hermina

Hoi,
Ik snap je niet helemaal, er staan nu op het forum overal snippers van je verhaal. Moeilijk te volgen zo, gewoon 1 topic werkt beter!
Vandaag is de ta begonnen met een wortelkanaalbehandeling neem ik aan, de volgende keer gaat hij/zij daarmee verder lijkt me. Eerst de druk van de ontsteking eraf, in een later stadium de volledige behandeling, dus wortelkanalen schoon. http://www.tandarts.nl/index.php?option=com_content&task=view&i… geeft je veel meer info.
di, 09/11/2007 - 19:44 Permalink
hello jozefien

Hi, buiten dat je verschillende topics aanmaakt, vraag je raad en volgt hem dan niet op. die wkb had al eerder gekund, was je ook eerder van de kiespijn afgeweest. Met spoedklachten voortaan om 8 uur 's morgens de tandarts bellen! Maar oke, je hebt dus een wkb start of te wel een endo start gehad. Kijk bij hoofmenu , dan algemene informatie en daarna wortelkanaalbehandeling, daar wordt het goed uitgelegd. het is nml de bedoeling dat je dit soort dingen gewoon even opzoekt. Napijn, kan 3 dagen duren, hoeft niet natuurlijk maar de kies zal gevoelig zijn en voorlopig misschien raar blijven aanvoelen. het afmaken van de kies, duurt lang maar is niet pijnlijk. Hoop dat je van de kiespijn afbent. :smt006
di, 09/11/2007 - 19:59 Permalink
hello jozefien

Heb waarschijnlijk een beetje lang over het antwoord gedaan(kwam een mail tussendoor) dus gaven wij hetzelfde antwoord zo'n beetje. Maar het is wel goed zo want deze jongeman kan zo'n antwoord wel 2x gebruiken. Veel vragen en topics inderdaad en dan luistert hij nog niet eens :wink: :smt006
di, 09/11/2007 - 22:22 Permalink