Tandarts

Author:
Mutsje
Posted:
di, 09/19/2006 - 12:10
Hallo Allemaal,

Ik zit met het probleem, als zovelen hier op het forum: "Angst voor de tandarts"

Ik moest altijd naar de schooltandarts, wie kent dat niet, als die grote bus voor school stond, en dat je dan daar naar toe moest. Daarna is die angst voor de tandarts begonnen.

Daarna was het een en al ellende als ik naar de tandarts moest. verstijfd van angst, en ik zat mij al een week voor te bereiden dat ik naar de tandarts moest.

Ik kon het al niet goed vinden met mijn laatste tandarts, de laatste keer dat ik daar heen moest was om een aantal tanden te laten trekken, hij had te laat ingegrepen, nu ruim een jaar geleden, hij was van menig dat je eigen tanden het beste waren, hoe slecht ook. Ik had constant tandvleesonstekingen, ik kreeg een keer antibiotica, zelfs dat gaf maar kortdurend resultaat, constant laten schoonmaken. Ik heb in dat jaar nog een gaatje laten boren, hij moest 3x bijverdoven, en toen merkte ik zijn ongeduld,en ben niet meer teuggegaan. Ondanks dat ik verdoofd wordt, blijf ik pijn voelen.

Sinds 1997 zijn de problem begonnen met mijn tanden, dat het slechter werd, volgens mijn tandarts kwam dat door de inmuunziekte die ik heb,
Lupus Anticoagulant. Weet iemand of dit klopt?

Maar goed ik ga nu naar een tandarts, die zegt te weten hoe met bange mensen om te moeten gaan. Ik krijg een kennismakingsgesprek, en ze willen een controle uitvoeren, als het mocht. De reden waarom ik ga is omdat ik sinds een paar maanden kiespijn heb, het lijkt erop dat er een stukje af is. Aangezien ik knars op mijn tanden, kan het misschien wel zo zijn dat ik er een stukje "Afgeknarst"heb?
:o

Mutsje