Narcose

Author:
Herdervriend
Posted:
ma, 12/06/2010 - 00:35
Narcose

Tot nu toe heb ik geen echte problemen met me tanden, maar t wordt wel erger, dus ik weet zeker dat al die enge apparaatjes, zelfs als ik beter ga poetsen, in me mond ga krijgen. Maar, na mijn ervaring met me verstandskiezen weet ik 1 ding: Geef mij liever maar geen prik! Ik wil of niks, of echt een algehele narcose.

Maar mijn vraag, kan dit?

FF een zeik verhaaltje die toch wel echt is:
De prik incident was zo. Ik moest een verstandskies laten verwijderen. Moest lang wachten voor ik aan de beurt was bij de Kaakchirurg. Lag daar dus en men was heel aardig tegen me, ze merkte me angst op. Dus, ze maakte me comfortabel. Althans zover ze konden en toen begon het. Ik ben niet boos op hen, want t is mijn rot lichaam die zo rot reageerd. Maar echt, de eerste prik ging goed, voelde raar maar goed. Werkte niet goed genoeg, kon nog praten dus, deel 2, voelde OK, niks aan de hand, maar nog steeds voelde ik alles, maar toen de derde prik, precies dus op die verstandskies en die pijn, die draag ik nu een jaar later nog steeds in mijn gedachte. Ik heb geen pijn meer, had soms daarvoor last van kiespijn, dus t is YAY, maar, die pijn van die prik was echt te erg. En vervolgens was er dat ligt, ik heb zelf last van migraineaanvallen, dus te vel licht is niet goed voor me, maar ik ben vergeetachtig en ik denk altijd, zo erg wordt t niet, maar dus wel, dat licht was echt TE fel, ja, t laat hun werken dus accepteer het, maar echt, te vel. Gelukkig was t toen voorbij, verder geen echte last gehad. Tot 3 weken later, 2de stuk ging er veel sneller en minder pijnlijk uit, de wachttijd duurde 10 keer zo lang dan de behandeling, dus, je hoort me niet klagen. Maar, de na-effect was wel echt extreem, na 1 week was die freaking verdoving, van die ene prik nog niet uitgewerkt, echt ZIEK, lastig ook, want, migraine, of wat je het ook noemt, bij mij bevat meestal ook gevoelloosheid, dus elke dag geleefd met de angst dat ik dus, weer een migraine aanval te hebben. En ja, ik blaim t die artsen niet, ze doen hun werk en ik ben hun dankbaar ervoor. Maar echt, de eerst volgende keer dat er een behandeling kom, wil ik vragen of ik gewoon past out mag zijn, DONT care wat de gevolgen zijn, ik wil die pijn en vervolgeffecten echt NIET meer hebben. Bedoel, ik ben niet bang voor de tandarts, want t is waar, zodra je bij de tandarts ben geweest, voel je je weer fris in je mond, kan zelfs soms een pennetje meenemen en t is een aardige tandarts en t was een aardige kaakchirurg. Maar, al moet ik denken aan operaties, dan ben ik liever dood dan levend.

Dus, kan er geen wet komen voor diegenen die bang zijn voor een tandarts, dat ze gewoon volledig verdoofd wordt? Want ik zeg je! De prik is echt VELE malen pijnlijker dan de operatie zelf. Denk ook dat dat een grotere angst voor mensen zijn, dan de operatie zelf. Die prik, een naald van 1 mm groot, in je mond, vlakbij dus een zenuw, want anders werkt t dus niet, is echt gewoon, NIET te doen. Je kan net zo goed een mes in je mond steken.

Sorry voor het gezeik.

Ik klaag niet over iemand! Ik zeg niet dat men slecht werk heb gedaan. Maar ik ben iemand die erg pijngevoelig is, soms kan zelfs een klein klopje al aanvoelen alsof iemand een mes in me steekt, ongezond gevoelig. Dus, ja, als dit probleem hier verholpen kan worden, dan heb ik volgend jaar wel zin die ziek hoge eigen kosten te moeten betalen voor de tandarts, heb zelfs berichten gehoord dat die freaking uit t basispakket verdwijnt van mijn aanbieder.