kerkrade!!

Author:
pippy1970
Posted:
di, 09/23/2003 - 11:33
hallo aLLEMAAL. NA AL VEEL GELEZEN TE HEBBEN HIER IN T FORUM. SCHRIJF IK OOK EENS EEN BERICHTJE. IK HEB 14 OKTOBER EEN AFSPRAAK MET KERKRADE. IK BEN ONTZETTEND BANG. ZOALS VELE HIER. HIER KOM JE ERACHTER DAT JE NIET ALLEEN ZO BANG BENT.GELUKKIG!
MAAR IK DACHT DAT DIE 120 EURO VOOR DE INTAKE EN DE FOTO`S IS. IS DAT NIET ZO DAN??
MAAR VAN DE PRIJZEN DIE IK HIER SOMS ZIE. SLA IK ACHTEROVER . DAT KAN IK DUS ECHT NIET BETALEN. IS T ALTIJD ZO DUUR??
MENSEN DIE ER AL GEWEEST ZIJN. MAG IK VRAGEN WAT JULLIE KWIJT WAREN. OF BEN IK NU HEEL ERG BRUTAAL?
IK WEET NIET OF IK T VERGOED KRIJG. IK BEN AANVULLEND VERZEKERD BIJ CZ

IK KREEG TROUWENS NET EEN MAILTJE DAT IK DIT VERGOED KRIJG
Vanuit de ziekenfondsverzekering worden vergoed:
* 1 periodieke controle
* pijnconsulten
* trekken van tanden en kiezen
GROETJES PIPPY
Ank

ik was alles bij elkaar bijna 1000 euro kwijt. daarvan kreeg ik 645 euro terug van de verzekering. alleen de narcose moest ik zel betalen en die was ongeveer 227 euro.
di, 09/23/2003 - 12:25 Permalink
ArrowGirl

Hoi,

Ik heb het 1e cosult ,dus intake-gesprek en foto's en het bespreken van het behandelplan niet direct betaald.
Ze hadden tegen mij ook niet gezegd dat ik op de dag van het intake-gesprek geld mee moest nemen. En ik kreeg dus toen ik wegging gewoon een rekening mee (met acceptgiro) en die heb ik daarna dus pas betaald (en daar heb ik 75% van vergoed gekregen door het ZF).
Maar volgens mij moet je het normaal gesproken gewoon gelijk na het intake-gesprek betalen (zijn ze bij mij dan waarschijnlijk vergeten te zeggen).
De uiteindelijke behandeling is wel op de dag zelf betaald (door m'n hubby,want ik was echt nog behoorlijk van de wereld door de narcose... en ik was héééél erg blij :grin: met m'n nieuwe,mooie tanden!)
Heb tot op heden de rekening nog niet gedeclareerd bij het ZF,maar ik ben aanvullend verzekerd dus ik neem aan dat ik gewoon 75% krijg vergoed (zoals de rest van m'n declaraties). En dan heb ik nog eens het geluk dat de werkgever van m'n hubby 65% vergoed van alles wat het ZF niet vergoed. Dus als het een beetje meezit krijg ik van hen de narcose wel vergoed,maar da's nog even afwachten dus (zou wel leuk zijn).
Mijn rekening was in totaal ± 650 euro (incl. narcose). Ik heb vantevoren gewoon iedere maand wat geld opzij gezet echt alleen voor de tandarts. Ik wist nl. dat er 'n dag zou komen dat ik er echt niet meer onderuit kon.
Maar als je begroting nogal duur uitvalt (en je hebt het geld niet) zou je altijd kunnen vragen of ze hetgeen wat het ZF vergoed rechtstreeks bij het ZF declareren en dat je alleen je eigen bijdrage op de behandeldag hoeft te betalen.
Of ze dat doen weet ik niet,maar je kan het altijd vragen.
Veel suc6 verder!

Groetjes Natascha :grin:

[ Dit Bericht is bewerkt door: ArrowGirl op 2003-09-23 12:53 ]
di, 09/23/2003 - 12:53 Permalink