kerkrade ?

Author:
mdi
Posted:
di, 08/12/2003 - 13:08
na lang zoeken op internet heb ik dit forum gevonden, en ben blij zoveel lotgenoten te zien pfff :wink:
Ik heb nu al zoveel positieve berichten gezien over kerkrade, dus ben mezelf aan het orienteren om mij daar te laten helpen, misschien alles eruit, of verhelpen wat er verholpen kan worden...
de gewone tandarts durf ik allang niet meer, angsttandarts ook niet.. heb zelfs een speciale cursus gevolgd in a'dam, maar dat werkte ook voor geen meter.
ik zit alleen een beetje met het financiele kostenplaatje.. ik ben namelijk wel AV top (aanvullend verzekerd) bij zorg en zekerheid, maar als ik op hun website kijk word er maar jaarlijks zo'n 200,- euro vergoed :sad:
ik weet al dat de narcose zelf betaald moet worden in kerkrade, weet iemand toevallig ook hoe duur het eerste consult kost daar?
ik wil er echt wat aan laten doen, mijn ondertanden zitten los, afgebroken hoektand, mis al enkele kiezen, en durf al jaren niet meer met open mond te lachen.

extra nadeel bij mij is, ik heb suikerziekte, dus dat tast mijn tanden ook nog eens extra aan, iemand daar ervaring mee?

groetjes
marjon71

hallo,
25 juni ben ik ook behandeld in kerkrade.
het is mij goed bevallen en er is heel wat aan mijn gebit gesleuteld. de narcose moet je zelf betalen en de behandeling wordt voor een deel vergoed.
het intakegesprek en de foto die dan gemaakt gaat worden komen op een bedrag van ongeveer 90 euro. de narcose kost per uur ongeveer 228 euro.
veel succes gewenst.
di, 08/12/2003 - 13:20 Permalink