HELP!!!!

Author:
Rooske26
Posted:
vr, 03/22/2013 - 18:22
Ben 26 jaar oud, moeder van 3 kinderen. Al sinds mijn 19de niet meer naar de tandarts geweest. Mijn gebid is volledig kapot aan het gaan. Ik schaam me diep, en heb ook angst voor de tandarts. Dit komt omdat de verdoving nooit werkt. Ook hebben we enkel maar de basis verzekering en geen geld over om de tandarts rekening te betalen. Mijn kinderen kunnen gelukkig wel en die gaan altijd met oma mee omdat ik me zo schaam en zo bang ben.
Alleen nu is het weer zover. 4 kiezen die ongelooflijk veel pijn doen. Mijn tandvlees zwaar gespannen is en gloeit en dan de zenuwen/wortels ook al. Ook krijg ik daarbij nog eens gigantische oorpijn. Het is op dit moment echt ondragelijk! Wat ik ook inneem niets helpt.
Heb al dagen bijna niet geslapen, maar ben wel moeder dus moet door blijven gaan want dat verdienen mijn kinderen. Het is alleen zo erg dat ik niet meer weet wat te doen. Ik wil wel nu maar schaam me en heb t geld niet. Wil van die pijn af voor eens en altijd! Van mij mogen ze gelijk alles eruit halen! Dan is deze pijn voor altijd weg.

Help me aub...... Ik bijt me huilend door de pijn heen, ik beval nog liever die 3 keer achter elkaar!