Help!

Author:
Dinah2012
Posted:
wo, 06/20/2012 - 11:50
Over een paar uur moet ik bij de tandarts zijn.
Vorig jaar ben ik geweest na een hele lange tijd, ik heb toen een prutser gehad, die onnodig een dure wortelkanaalbehandeling had verricht en de kies daarvoor op eoa manier ook beschadigd had. Ik was er dus al weer helemaal klaar mee.
Nu moet ik zo naar een tandarts omdat ik toch last kreeg van die niet goed behandele wortelkanaalbehandeling en de kies moet eruit, via de kaakchirurg. Vandaag ga ik erheen om het te laten schoonmaken. Ik heb niet zozeer angst voor de pijn, maar wél angst dat tijdens het schoonmaken mijn tanden eruit vallen, op enkele plekken is het tandvlees teruggetrokken. Ik heb veel rookaanslag en schaam me daarbij dus ook nog eens diep.

Zit er over te denken om af te bellen, ben zo bang dat ik zonder tanden terugkom. Is het een reeele kans dat mijn tanden niet tegen het schoonmaken bestand zijn?
Dinah2012

Hahha, ondanks geen reactie, toch een kleine update.., ben terug en het viel reuze mee, tanden zitten er nog in en zijn weer wit. Ook nog even een kies gemaakt die afgebroken was. En dat binnen drie kwartier.
Ook zonder verdoving. Ben blij en opgelucht, heb het groter gemaakt dan het was en ik denk dat dat misschien wel voor een heleboel mensen geldt die nog moeten. Misschien dat ik hiermee anderen een hart onder de riem kan steken.
wo, 06/20/2012 - 14:37 Permalink