Geweest!!!

Author:
Ropje
Posted:
wo, 02/19/2003 - 20:26
Zo, om half acht uit Nijmegen vertrokken, mooi ruim voor 10 uur daar. Makkelijk te vinden, en bovendien was ik toch gewoon meteen aan de beurt, al was ik te vroeg.
Formuliertje invullen, en naar de tandarts.
"Nou, dat ziet er niet al te best uit, wat is de bedoeling? Wil je wel zoveel mogelijk behouden?"
"Ja, liefst natuurlijk wel"
Afijn, een foto gemaakt van het hele gebit in een keer, in een soort van droogkap die een rondje om je hoofd maakt. Daarna, in de stoel nog wat detail fotoos, en toen ging hij ze even allemaal langs...
Verschrikkelijk veel gaatjes, twee kiezen moeten eruit (eentje noemde hij gecompliceerde extractie(..), de ander gewoon extractie). Al met al een lijst van twee a4-tjes met een of drievlaks vullingen en dergelijke. Dat loopt dus ook behoorlijk in de papieren. Verder was iedereen inderdaad erg aangenaam, ik kreeg goede uitleg over de narcose, over de hele gang van zaken, echt goed.
De wachttijd is 2 a 3 maanden, maar de afspraak wordt ingepland. Ik heb er een heel goed gevoel bij.
Nou, even lekker op de bank, trots op mezelf zitten zijn...
Groeten Rop
Ropje

O, ja, het kan niet allemaal in een keer, er moeten twee afspraken komen, van elk anderhalf uur. Maar onder narcose, dus, een prikje in mijn hand.
gr Rop
wo, 02/19/2003 - 20:29 Permalink
Ank

dus het viel allemaal mee? behalve dat er toch veel gedaan moet worden. hopelijk is de wachttijd inderdaad maar zo kort. en ze bellen inderdaad ver van te voren voor de afspraak. aan de ene kant wel zo handig, aan de andere kant ben je dan misschien weken lang zenuwachtig. maar hartstikke goed dat je hebt doorgezet. en je mag inderdaad trots zijn op je.
do, 02/20/2003 - 13:18 Permalink
Moon

Hééeéé! Toppertjuh! Je bent een kanjer Ropje! Niet alleen een dag trots op jezelf zijn he. Zo'n overwinning mag je wel 3 maanden trots op jezelf zijn!!!

Groetjes Monique
do, 02/20/2003 - 17:51 Permalink
Ank

was je trouwens alleen of met iemand geweest?
gelukkig hoefde je niet zo lang te wachten in kerkrade zelf. ik had de pech dat alles uitliep en een uur moest wachten. hopelijk gebeurt dat niet op de dag van de behandeling zelf.
za, 02/22/2003 - 11:08 Permalink
Ropje

Ik was alleen geweest. Voor de dag zelf (weet nog niet wanneer) heb ik een lift geregeld met iemand die eigenlijk hetzelfde wil. Probeer ik te regelen dat die intussen een "intake" kan krijgen.
gr Rop
[quote]
Op 2003-02-22 11:08, schreef Ank:
was je trouwens alleen of met iemand geweest?
za, 02/22/2003 - 21:07 Permalink
Ank

knap van je dat je alleen bent geweest. zelfs voor die eerste afspraak durfde ik dat niet. heb mijn vriendin meegenomen en die gaat ook mee als ik behandel ga worden.
zo, 02/23/2003 - 16:40 Permalink