Bedankt..

Author:
streep
Posted:
di, 09/16/2003 - 15:14
Hoi. allen..
Zoals wij allen heb ik ook te lang gewacht,maar na het lezen van jullie ervaringen, heb ik direct gebeld voor een afspraak en wel met Schuitte in Rotterdam.
Maandag kan Ik langskomen. Ben benieuwd.
Bedankt voor de indirecte hulp....
ArrowGirl

Hoi Streep,

Ik denk dat je 1 van de velen bent die na het lezen van de ervaringen hier van anderen eindelijk "de stap" hebt gezet om weer te gaan.
Het heeft mij ook enorm geholpen & ik hoop dat er nog velen zullen volgen.
Veel suc6 maandag! (laat je nog even weten hoe het is gegaan)

Groetjes
do, 09/18/2003 - 09:48 Permalink
streep

Hallo..
Bedankt voor de reacties. Ik ben dus vanmorgen geweest. Eerst een goed gesprek met een heel aardige arts. Daarna een formulier invullen en toen werd er gekeken.
Daarna kreeg ik een advies en kon zelf bepalen wat ik wou. Vervolgens happen en een foto maken, daarna uitleg wat er de volgende keer gaat gebeuren. Narcose, behandeling enz. Binnen een uur stond ik weer buiten. Het viel mij allemaal reuze mee. Over vier weken gaat alles er onder narcose uit en word ik wakker met een boven en onder prothese. Dit gaat ook ongeveer een uur duren. Het klinkt misschien raar, maar was het maar zover..

mvg. Streep...
ma, 09/22/2003 - 16:39 Permalink
streep

Hoi. hier ben ik weer. Een blije goser.
Afgelopen wonsdag 22-10 was het eindelijk zover. De behandeling bij Schuite in Rotterdam. Om twee uur moest ik er zijn en om kwart over twee was ik aan de beurt.
Een spuitje in mijn hand voor de narcose en voor mijn gevoel werd ik een minuutje later wakker. Het bleek ongeveer drie kwartier geweest te zijn. Ik had totaal geen last van de narcose en mocht eigenlijk meteen weg. Lichte napijn, maar wat wil je,alles eruit en gelijk nieuw erin. Het eten valt nog niet mee, maar dat komt wel weer.
Het allermooiste zijn de reacties van je omgeving. Alleen maar positief. Dat doet me erg goed. Ik wens iedereen die dit ook wil gaan doen veel moed en sterkte.
Ik heb ook na veel tobben de stap gemaakt en ben nu erg happy.
Groetjes Streep.....
ma, 10/27/2003 - 08:55 Permalink
Patty73

Fijn te horen dat je het je zo goed bevalen is streep....nu ik nog !
BBrrrrr.....ik moet 18 November naar Kerkrade...alles eruit en gebit erin !
Ben nu al op van de zenuwen........

Succes met het herstel ....

Groetjes Patty !
ma, 10/27/2003 - 10:01 Permalink
shirley

Wat ben ik blij met dit bericht. Ik moet morgen voor gesprek en direct een behandeling!!!! Heb zoveel pijn in mijn mond. Was al bang dat Schuite minder goed zou zijn omdat je meer over kerkrade leest.
Ik denk dat het bij eindigt in wortelkanaalbehandeling of trekken van de kies. Maar dan wel onder narcose!!!
Ben wel erruuuug zenuwachtig.
di, 10/28/2003 - 14:17 Permalink
Maurice

Hoi Shirley,

Hoe weet je dan zo zeker WKB is, of trekken. Ik wens je sterkte morgen, hoelaat moet je dan daar zijn. Wij horen wel wat het is geworden.

Groetjes Maurice.
di, 10/28/2003 - 15:26 Permalink
shirley

Hoi,

Helemaal zeker weet ik het natuurlijk niet. Ik ben eind augustus voor controle naar tandarts gegaan en toen is direct een gaatje gevuld. 3 dagen erna kreeg ik gigantische pijn. Ben toen teruggegaan en de tandarts wilde dat ik het even afwachtte (2 dagen). Zou de pijn aanhouden dan zou hij een zenuwbehandeling doen. we zijn nu 2 maanden verder en het is niet meer uit te houden. Ben na die pijn ook nog angstiger geworden voor een tandartsbehandeling. Sinds afgelopen zaterdag leef ik alleen nog op pijnstillers die niet helpen. Ik denk dus dat er een ontsteking of iets dergelijks zit. Pijn straalt uit naar oor en achterhoofd. Hopelijk ben ik morgen van die pijn af en is mijn gebit weer gezond!!
di, 10/28/2003 - 15:48 Permalink
shirley

Hoi,

Ik ben geweest. Kan het iedereen aan raden om onder narcose behandelingen te laten uitvoeren. Het team is ontzettend aardig. Pijn van mijn in augustus gevulde kies kwam doordat mijn zenuw aan het afsterven was. Tevens bleek uit de foto dat er nog 2 gaten onder 2 vullingen zaten. Deze vullingen waren gaan lekken. Moet wel nog terugkomen want bij het openmaken van de kies bleek toch nog pus uit te komen. Ze hebben de zenuw schoongemaakt en nu moet het medicijn dat in mijn kies is gestopt het laaste stukje zenuw doden. Heb nu een noodvulling en moet dus nog terug. Daar ben ik wat huiverig voor maar dat zien we dan wel weer. Hou nog even napijn maar weet dat het eind in zicht is.
do, 10/30/2003 - 08:40 Permalink