bang voor de tandarts

Author:
carolienster
Posted:
zo, 06/29/2014 - 22:18
Hoi allemaal,

Ik ben zo ontzettend bang voor de tandarts dat ik gewoon echt niet durf. Ben al 8 jaar niet geweest maar moet nu echt want begin last te krijgen. En ik weet het het is veel te lang en ik ben dom. Maar ben zo ontzettend bang. Iemand een idee hoe ik mij over die angst heen kan zetten? Ben bang voor de geluiden en natuurlijk de pijnlijke behandelingen. Kan iemand mij please helpen. Tips altijd welkom.
Lifesgood

Hoii,

Ik ben vandaag na een jaartje of 7 weer een tandartspraktijk binnen gestapt.
Ik heb een goed aanbevolen tandarts gezocht, welke bekend staat om haar vriendelijkheid, omgang met angstpatiënten, kinderen en ouderen. De schade is erger dan ik gedacht had. Ik moet mijn 4 verstandskiezen laten trekken en 2 anderen :cry: .
Je moet maar zo denken, als je nu niet gaat is de schade over een tijdje nog erger én dat wil je ook niet.
Tips heb ik helaas niet voor je!

Succes

.
ma, 06/30/2014 - 12:38 Permalink
carolienster

@lifesgood. Heb toch een afspraak gemaakt in Weesp waar ik woon met een angst tandarts als ik goed heb gezocht op internet. 11 augustus is mijn afspraak. Ben er nu al heel zenuwachtig voor. Zeker nu ik vreselijk last heb gekregen van mijn onder voor tanden. Maarja inderdaad beter nu dan nog langer wachten. Het moest er gewoon van komen. Ben dus niet de enige die zolang heeft gewacht. Dat is wel goed dat ik niet alleen ben. Dank je wel voor je reactie. :smt006
do, 07/17/2014 - 09:22 Permalink